Szakácsok! Életem első munkahelye lenne egy 3 csillagos hotel és étteremben. Mennyit kellene kérnem?
Előszőr azt beszéltük, hogy reggeliztető lennék 4 órában heti 7 napon. De most úgy tűnik felvennének mellé rendesen szakácsnak is ami azt jelentené, hogy napi 12-16 órát dolgoznék ami kijönne úgy heti 60 órára, de majd még ez kiderül..
Olyat kérdeztek tőlem, hogy mi az elképzelésem mennyi lenne az alap jövedelmem, alapbérem. Fogalmam sincs, hogy mit mondjak. Valaki, ha érti nagyjából miről hablatyolok feltudna világosítani, hogy pl. havi 240 órát, ha dolgoznék mennyit kérhetnék nettóban?
Nem haviberesek. Ne okoskodj olyanba bele, amihez h.u.ly.e vagy. Meg szamolni sem tudsz.
A kereskedelemben vallalkozok nagy resze adocsalo. Orabert adnak, amit felszoroznak a ledolgozott oraszammal is.
Kerdezonel is igy lesz, azert irtam le neki a tajekozodas vegett.
Kedves 12, nagy az arcod a semmire.
Teljesen oké az a számolás, hogy pótlék nélkül, heti 60 órára a gbm nettó 218. Ha erre pótlékot is számolsz, a nettó 250-es bér kevés, ennél többet kell kérni.
ÉS csatlakozom ahhoz, aki azt írta, nem órabér a gyakoribb, nekem a 17 vendéglátós cégemből egy sem az. Mindenki munkaidőkeretes, havibéres.
Hú hát egyre kevésbé értem.
Nettó 200at ajánlottak havi 160 óráért kezdésnek
egy ismerős a virus balhé előtt napi 20ért ment szakacskodni de húzta a száját.
Azt nem tudom hogy benne volt e túlora.
Mindenesetre ha mondjuk 12órazik akkor sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!