Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Morgan Stanley-nel milyen...

A Morgan Stanley-nel milyen fizetesi sav tartozik a VP szinthez?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkakor pontosan? Melyik csapat? Front vagy back office projekt? Melyik projekt pontosan? Alapber vagy teljes kompenzacio?

Azzal tisztaban vagy, hogy mit jelent a VP egy investment banknal? Kb. a fel ceg VP. Mikor en ott dolgoztam en is VP voltam, meg fonokom is VP volt.

2021. jún. 6. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy külföldről (Svájc) jönnék haza. Itt már dolgoztam a UBSnek meg a Credit Suisse-nek is, szóval a magát a rendszert vágom, de itt kicsit más mert lejjebb van nyomva az egész, inkább az AVP szint dominál. Ez amúgy egy Business Analyst állás, szerintem semmi extra, mondjuk valószínűleg messze nem is fizetnének érte amennyit kérnék. Viszont ha mondjuk egy sima BA az VP, akkor egy Senior vagy egy Lead az micsoda? Director?
2021. jún. 6. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
egy BA hogy lenne VP? takarítók is VP-k akkor?
2021. jún. 6. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat ez volt az allaskiirasban.
2021. jún. 6. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 a VP bankoknal teljesen mast jelent, mint mas teruleten.

[link]

2021. jún. 6. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy válaszoljak a kérdésre: 1200-1300K jelenleg a VP fizetés. A senior pozíciókat így hívják , kicsit bénán.
2021. jún. 7. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os: nem, ennél azért jóval tágabb a sáv. Kérdezőnek: az MS-nél meg lehet kérdezni a HR-est, mennyit szánnak a pozícióra, pláne abban a helyzetben amiben vagy. Ha meg esetleg alá lősz (és a cég meg akar tartani), az első év végén felhúzzák majd a többiek szintjére.
2021. jún. 7. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
1-es: "kb a fél cég VP". tavaly év végi állás szerint Budapesten a dolgozók 18%-a volt "officer" (VP és fölötte). Ebben nincs igazad, viszont a többiben (hogy nagyon nagy a szórás csapatok között, meg hogy adott esetben nagy különbség tud lenni alapbér és ténylegesen kapott között) az teljesen úgy van.
2021. jún. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!