Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki gépészmérnö...

Van itt olyan, aki gépészmérnökként kedzte és meggazdagodott? Vagy gazd és menedzsment diplomával?

Figyelt kérdés
E kettő közt vacillálok. Szegény családból származom, az elsődleges cél a gyors pénzszerzés az alapokhoz.
2021. jún. 3. 21:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10es, azért nem ugyanaz. Teljes alkalmazott a burkoló. Adózik eleget, hidd el. és tisztességesen dolgozik. Drogcsempész, te miről beszélsz? Az nem munka.
2021. jún. 10. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:

"Teljes alkalmazott a burkoló" "Van alkalmazotti munkája + fusi"

"Adózik eleget" "mert nem adózik le az egész után"

Most akkor mi a bánat van? Eldönthetnéd már...

2021. jún. 10. 20:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Fusi utáni fizut kajára költi, aminek van áfája észlény.
2021. jún. 10. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért, én az ADÓZOTT fizetésemet nem olyanra költöm, aminek van áfája, te észlény?

Vagy akkor lehet adót csalni, ha az elcsalt pénzből olyan dolgokat veszek, aminek van áfája, te észlény?

2021. jún. 10. 20:30
 15/18 A kérdező kommentje:
A végeredmény ugyanaz, az állami kasszában landol. Gondolom te se vagy közgazdász xd Ha erre még válaszolsz, akkor magadat járatod le.
2021. jún. 10. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:

"A végeredmény ugyanaz, az állami kasszában landol."

Bocsi, tényleg, én vagyok a hülye. Az a lényeg, hogy a bevételből valamennyi az állami kasszában landoljon. Ha 40% helyett 5% adót fizetek, az teljesen rendben van, mert akkor a keresetemből valamennyi végülis az állami kasszába került...

"a erre még válaszolsz, akkor magadat járatod le."

Ja, nem te járatod le magadat. Észérveket nem tudsz felhozni, hanem inkább "eltiltod" a másikat attól hogy hozzászóljon. Korrekt dolog, jó nagy troll vagy te is...

2021. jún. 10. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a kerdezo a tipikus kozigazgatasi trollunk, aki mindig beszologat es felhozza a ketkezi munkat. Csak azt felejti ki, hogy O maga nem mer ilyen munkat vegezni de dobalozik az osszegekkel eszetlenul, feleslegesen.
2021. jún. 11. 06:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Voltam már burkoló segéd. Tudom miről beszélek.
2021. jún. 11. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!