Gyógyszertári asszisztensek, ti hogy találtatok állást?
Idén végeztem, mint gyógyszertári asszisztens és elkeseredve nézem, hogy alig keresnek ebben a szakmában lévőket.
Már adtam fel hirdetést a Phoenix Pharma oldalán, hátha lesz valami, a környéken, ahol élek, nincsen hirdetve állás, pedig rengeteg oldalt átlapoztam, hetek óta bújom a weblapokat, ismerősöket kérdezek, hogyan lehetne munkát találni de semmi.
Mikor elkezdtem a képzést, mondták, hogy könnyen el lehet vele helyezkedni, mert keresik őket, de ez inkább csak a szakasszisztensekre igaz.
Sajnos a gyakorlati helyem se tud alkalmazni, ahova jártam év közben.
Egyre jobban kilátástalannak tartom, hogy valaha el tudok ebben a szakmában helyezkedni, és mást kell majd keresnem,pedig annyira szerettem volna ezzel foglalkozni.
Aki esetleg hasonló cipőben járt vagy tudna valami tanácsot adni a témával kapcsolatban, nagyon szívesen hallgatom és örülnék neki.
A válaszokat előre is köszönöm.
Hasonló cipőben járok én is
Én arra gondoltam, hogy felkeresek pár patikát hátha tudnának alkalmazni hiába nincs meghírdetve náluk állás..bár ettől egy kicsit félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!