Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy copywriter?

Mennyit keres egy copywriter?

Figyelt kérdés
BA végzettséggel és több nyelvet beszél.
2021. jún. 3. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen kezdőként kb. 230 - 250 n
2021. jún. 3. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Ahha... mennyire vagy jártas magában a szövegírásban? Online, vagy offline? Online tisztában vagy, hogyan kell olvashatóvá tenni a szöveget vagy hogyan érhetné el az adott konverziót és oldalon eltöltött időt?
2021. jún. 3. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szövegíró vagyok, bár igaz, hogy freelancer (de hátha ez is érdekel). Szabadúszóként nagyon kiszámíthatatlan, hogy mennyi pénzt keresek, vannak jobban fizető és kevésbé "zsíros" munkák. Az elején nem sokat kerestem, havi 100-150.000 Ft-ot, de egy év leforgása alatt felépítettem a profilomat. Átlagosan kb. havi 250-300.000 Ft, ami tisztán megmarad. A nyelvtudás jó, mert sokszor proofreading projektet kapok, ahol egy már lefordított anyagot kell helyrepofozni, illetve az ügyfeleim 90%-a külföldi.
2021. jún. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!