O Róbert kérdése:
Létezik “jó” online munka ?
Figyelt kérdés
Tehát annyi lenne a kérdésem , hogy főállásban dolgozom 3 műszakban és szeretném valahogy kiegészîteni a jövedelmem . Létezik erre valamilyen online munka ? Másodállást nem szeretnék elvállalni mert akkor már tényleg nem lennék a családommal .2021. máj. 31. 21:16
1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Jó online munkát keresel, de másodállást nem. Akkor mit is akarsz végülis?
Én egyéni vállalkozóként pár külföldi cégnek videóanyagokat gyártok másodállásban "online". Persze ez nekem 3 műszakos főállás mellett nem férne bele, viszont szeretem csinálni, ugyanis a hobbim is egyben.
2/5 anonim válasza:
Szóval valaki adjon neked egy kis plusz pénzt a semmiért.
3/5 anonim válasza:
Online weblap üzemeltető,karbantartó bár lehet hogy valamilyen suli kell hozzá esetleg,de szerintem nem rossz meló.
Én kérdőívezni szoktam,ha esetleg érdekel küldj egy email címet és el küldöm az oldalakat.
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet félreértelmezhetően írtam le , elnézést . Olyan másodállásra írtam amit nem lehet otthon végezni , megelözőlegesen az efféle támadási felüleletet...
2021. jún. 1. 03:14
5/5 anonim válasza:
Azon maximum az oda-visszaút idejét spórolod meg, de inkább csak új problémákat vet fel. Ha el tudsz bújni vele otthon, akkor oké, de ha lógnak rajtad a gyerekek, akkor előbb a munkahely sarok legyen megoldott! POD felé videózgatnék, ha az angol megyeget. Ilyenről, hogy random magyar munkáltató majd egy-kétórás full online "valamiért" fizet neked, ne merengj szerintem, a ráfordított időt nem éri meg a keresgélés, már ha egyáltalán lehet találni, mert igen közel jár a képtelenséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!