Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy póker klubban fogok...

Anton1985 kérdése:

Egy póker klubban fogok dolgozni mint Dealer. Árra lennék kíváncsi mennyire fárasztó és jó e a fizetés vagyis a borravaló? Ha bármilyen tapasztalat vagy tanácsot elfogadok.

Figyelt kérdés

2021. máj. 31. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott fogsz dolgozni de még nem tudod mennyiért? sürgősen kérdezz rá.
2021. máj. 31. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
A dealer még is milyen borravalót kapna? Nála nincs is készpénz forgalom.
2021. máj. 31. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Az órabérrel tiszában vagyok csak arra lennék kíváncsi mennyi a borravaló.Ugy általában mert minden félét lehet hallani.
2021. máj. 31. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Te nem kapsz borravalot. Ha nem tunt volna fel akkor zsetonokkal pokereznek. A cashgameben a dealer automatikusan leveszi a feet(jutalekot) a pot alapjan, es bedobja a gyujtobe.

Versenyeknel a vegen a győztesek szoktak adni az osztonak valamennyit. Ez nem kotelezo, igy nem is mindenki el vele. De aki jo fej az azert ad valamennyit.

A cashgames jutalek a teremé. Ebbol tartja fent magat. Ebbol fizeti a fenntartast, engedelyt, es a ti bereteket.

Elofordulhat hogy cashgamenel valaki egy jo osztas utan odaad egy 500as zsetont a dealernek. De azt nem tudom hogy ezt a kozos jutalekosba kell dobnia a dealerbek vagy muszak vegen bevaltja.

Egyebkent ha jattra mesz, kaszinoba menj dealernek vagy krupienek. Az ott gyult jattot szetosztják.

2021. máj. 31. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
azért a játékszabályokkal tisztában vagy?
2021. máj. 31. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen ismerem a játékszabályokat csak még nem dolgoztam ilyen helyen.És reménykedtem hogy lesz itt olyan aki már dolgozót és tud tanáccsal szolgálni.
2021. jún. 1. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Duna?

Van borravaló, de jön le belőle adó. Régen mikor ment a terem 30 ezer körül volt egy hónapban osztónként.

2021. jún. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!