140e-ért könnyű fizikai munkást nem lehet találni Bp-en?
10.-re.
Ezen az alapon a rendszergazdának is elég 140, nem?
Erre a melóra többnyire nyugdíjas emberek jelentkeznek, vagy olyanok, akik munkaidoben tudnak maszekolni.
Én ismerek olyat, aki gondnok, de meg van neki "engedve" (legalábbis nem foglalkoznak vele), hogy munkaidőben a kárpitos munkáit csinálja, tehát nem ül 8ból 7 órát, hanem maszekol....igy megkeres még 140 ezret a 140 mellé.
"140e-ért könnyű fizikai munkást nem lehet találni Bp-en?“
Nálunk a suliban a gondnok (8 általánossal...) 220 nettót visz haza.
A kezdő tanár a táblás bért nettó 145-öt kapja 5 év egyetem után
Én magam tanárként nagyon nem kezdőként 190-et.
A gondnok 8 általánossal 220at.
" Onnantól meg ők nem dolgoznának."
Akkor gyere hozzánk. Tanár 145-ért, 170-ért, 180-ért, 190-ért melózik.
Gondnok 220-ért és fenyegetőzik hogy ha őszre nem kap valami emelést, itthagyja. És fog kapni.
A tanár ha ilyet mondana, mehetne ahova akar, senki se tartaná vissza.
Jelenleg karbantartó vagyok megyeszékhelyen iskolában és garantált bérminimumot kapok. Nem kell hozzá szakma, inkább érteni kell egy picit mindenhez (burkolás, festés, zár csere, üvegezés, pakolás, wc javítás stb.)
Itt nálunk hogy alig van munka a városba hamar betöltötik egy állás ha van mert jobb a 145000 mint gyárban hasonló pénzért dolgozni.
Van ismerösöm Pest melletti faluban óvodában karbantartó kafetériákkal kb 170000 pénze van meg és halál nyugalom a melója ráadásul sokszor hamarabb haza mehet mint a munkaideje.
Amúgy ha gondnokot keresnek ő felel a takarítókért meg a karbantartókért meg az esetleges udvarosért meg a portásért is meg van sok egyéb dolga. A szavaidból inkább az veszem ki hogy karbantartót keresnek.
Budapesten nalunk a suliban a karbantarto brutto 600-at kap, igaz sok mindenhez ert. Villanyszereles, stb.
Takarito brutto 300-at. Normal, 8 oras munkaidobe.
A tanart meg szetszedik a gyerekek, meg a szulok es keres brutto 220-300 kozott.😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!