Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Alacsony intelligenciajú...

Alacsony intelligenciajú emberek mit szoktak dolgozni, hol, milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 06:49
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Azért szépen leírjátok ezeket a szakmákat, de ha srnki se csinálná ti sírnátok.
2021. jún. 9. 17:48
 12/23 anonim ***** válasza:
11-es, egyrészt szerintem azért valahogy meglennénk pl. politikusok meg újságírók nélkül, másrészt a többit sem szólta le senki. Tény azonban, hogy krumplit kapálni meg falat rakni nem a három diplomás mérnök meg a matematikus szokott.
2021. jún. 9. 19:59
 13/23 anonim válasza:
Az árufeltöltő, kőműves stb munkákra értettem.
2021. jún. 9. 20:39
 14/23 anonim ***** válasza:
12-es, nyilván. De ezek aránylag egyszerű fizikai munkák, nem kell hozzájuk sem bonyolult tanulmányokat végezni, sem különösebb kreativitással vagy intelligenciával rendelkezni.
2021. jún. 9. 21:27
 15/23 anonim válasza:
Hát azért a kőművesnek kell tanulnia a szakmát, sok év mire valakiből jó szakember lesz. Az árufeltöltés is tud ám nehéz lenni, tudni mi hol van, több ezer terméket ismerni stb. Sok nagy végzettségű zseni csak elméletben komoly gyakorlatban meg hülyébb mint akárki.
2021. jún. 9. 22:26
 16/23 anonim ***** válasza:
15-ös, nyilván magad sem a magas IQ-jú emberek táborát gyarapítod, ha ekkora vergődést csapsz nyilvánvaló tények fölött. Vagy talán azt állítod, hogy bármilyen szakma művelője feltétlenül átlagon felüli intelligenciával rendelkezik? A jelek szerint pedig ugyanakkor azt, hogy a magas képzettség egyúttal a retardáltság jele? Bár egyetértek azzal, hogy a felsőfokú végzettségűek között rendkívül sok az életképtelen hülye, és az egyszerű melósok közt is van jó pár okos, de azért ha bemész egy tudományos kutatóintézetbe, több eséllyel találsz ott kivételesen okos embereket és kevesebb eséllyel hülyéket, mint egy útépítésen vagy egy pékségben.
2021. jún. 10. 00:14
 17/23 anonim válasza:
Vajon ki is a hülye ? Én tanulok pont, csak suli mellet csinálok ilyen munkákat is zsebpénzért veled ellentétben aki a négyfal közül leírja őket.
2021. jún. 10. 08:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Aha. Én meg vezető programozó vagyok egy kaliforniai cégnél. Jó szórakozást a diákmunkához.
2021. jún. 10. 15:43
 19/23 anonim válasza:
Hát de akkor se próbáltad egyiket se. Nyílván ők hülyék lennének a te munkádhoz, de te is az ő munkájukhoz, ennyi :)
2021. jún. 10. 16:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hozzá hülye, csak nem azt csinálom. Nyilván nem tartana sokáig megtanulnom, hogyan kell felpakolni egymásra két sor téglát, kikeverni a betont, vagy hogyan kell megsütni egy kenyeret (különben mindhármat csináltam már). Azt azért megnézném, hogy ha leültetném Kőműves Józsit ide a helyemre, és kiosztanám neki, hogy fogja össze egy 33 fős csapat munkáját egy komplex backend-frontend projekten, Node.js backend PostgreSQL adatbázissal, Angular frontenddel plusz NativeScript mobilappal, unit tesztek és integrációs tesztek, valamint UI/UX és minden ilyesmi, mennyi idő alatt tanulna bele.
2021. jún. 10. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!