Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Frissdiplomás Junior Key...

Frissdiplomás Junior Key Account Manager mekkora bruttót kaphat a tech szektorban Budapesten?

Figyelt kérdés
Olyan nyelvtudással, ami az adott cégnek jól jön és ritka skill

2021. máj. 27. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
minimálbér körül. nincs igény mostanában erre a pozira
2021. máj. 27. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
bruttó 400-500 körül az elsőre ne halgass
2021. máj. 27. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat nélkül szerintem is 450-500 körül lehet. A cég iparágába vágó valamennyi szaktudas sokat számít.

Az első válaszoló feltételezem azt se tudja hogy mit jelent ez a pozíció. Minimálbér. :D egy tapasztalt key account manager IT-ben 1 millió felett keres.

2021. máj. 27. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Az első az a szerencsétlen, aki mindenhova odaböfögi hogy a szakmunka a jövő, a diplomások meg éhen halnak. Kétszámjegyű IQ-val már el tudod dönteni, mennyire éri meg rá hallgatni.
2021. máj. 27. 11:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Értem, nagyon szépen köszönöm! Én is ekörül gondoltam, szuper.

Van egy félig kész Cisco ccna-m még középsuliból, szerintetek interjún érdemes megemlíteni hogy minimális rálátson van a hálózatokra, vagy inkább ne is égessem vele magam.

2021. máj. 27. 11:21
 6/12 xswerdy ***** válasza:
100%
"Frissdiplomás Junior Key Account Manager"-ről még nem hallottam. Ahol én eddig dolgoztam, ott meglehetősen magas pozíció "Key Account Manager". Persze aki ebben a pozícióban új, azt hívhatjuk juniornak, de pályakezdőként elképzelhetetlen. A tapasztaltnál minimum ott van a fizetés, amit a 3. ír.
2021. máj. 27. 11:44
 7/12 A kérdező kommentje:

6)

Jogos, mivel a pozíció amire valójában meghívást kaptam, "account manager", -egy frissdiplomás program keretein belül, a cég anyaországi hr-esétől. A key account manager nevet azért használtam most itt, mivel a profession.hu-n és a hays-ben key account managernek nevezik a hasonló állásokat, ezért gondolom magyar nyelvterületen többen értik, ha elébiggyesztem a key jelzőt.

2021. máj. 27. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen nullás tapasztalattal, hogy semmilyen más, mondjuk sales vagy ellátási lánc tapasztalattal nem rendelkezel akkor szerintem nagy eséllyel vesznek fel junior szintre se, ha valódi account managementrol beszélünk (csak mert találkoztam olyannal is, aki mlm ügynökként hirdette magát account managernek).

De junior szinten nem is kell dollár milliós szerződéseket tárgyalni, inkább csak besegitesz a key account managernek az előkészítésben, elemzésekben, adminisztratív feladatokban meg lehet egy kisebb vevőköröd, vagy esetleg az első eszkalacios pont vagy.

A másik kérdésedre válaszolva, hogy ha a cég profiljába vág a CISCO végzettséged, akkor persze.

2021. máj. 27. 12:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. 4-5 hónap sales-es tapasztalatom van egy hasonló profilú staruptól mint gyakornok.
2021. máj. 27. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#7: a key account managementet azért különítik el az account managementtol, mert azok a cég legnagyobb ügyfeleivel állnak kapcsolatban. Sok esetben érvényesül a pareto elv, hogy az ügyfelek 20%-a termeli a bevétel 80%-at. Na ezzel a 20%-al foglalkozik a key account manager.
2021. máj. 27. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!