Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Göd Samsung gyár, kinek...

Göd Samsung gyár, kinek milyen véleménye van róla?

Figyelt kérdés

Google véleményeknél rengeteg 1 csillagos értékelést látni, miszerint lassúak, kevés a fizetés, egyáltalán nem korrektek és hasonlók.

Egy ismerősöm beajánlott múlthéten, a héten hívtak is és interjút intéztünk ahova jövőhéten kellene mennem, de azért mások véleménye is érdekelne, aki mondjuk most ott dolgozik, vagy dolgozott idén, vagy hasonló.

Hozzátenném zárójelbe, hogy aki beajánlott azt mondta nem rossz hely, jó a fizetés, van szállás és nem gyökerek az emberek, viszont ő pont ezen a héten mondott fel, mert valamit balf*szkodtak neki (tehát most ezt sem tudom mennyire vegyem komolyan).

2021. máj. 26. 17:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy be lett adva az önéletrajzom meg a motiv. levelem, csak úgy. Aki beadta egy operátor/technikus vagy mi az isten, gépeket takarít, meg ha baj van velük, megjavítja őket. Az, hogy engem hova tesznek majd, nem tudja. De egyébként informatika szakirányú OKJ-m van csak, szóval gondolom 12 órázás lesz belőve.
2021. máj. 26. 20:50
 12/21 A kérdező kommentje:

És hogyha pl irodai részre tennének be, akkor ugye nem 12 órázás lenne, de fizetésben mennyire tér el?

meg ez az állandó 12 órázás is hülyeségnek tűnik, inkább lenne hétfőtől szombaton fix 8, vagy hétfőtől péntekig kb 10. ha azt nézem mennyit utazok hozzá (munkásszállóval vagy anélkül, mindegy) elég szar lenne.

2021. máj. 26. 21:02
 13/21 anonim válasza:

Szia!

Meg volt már az interjú? Mit mondtak? Miket kérdezték?

2021. jún. 3. 19:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Szia, igen megvolt!

Volt 2 teszt, az egyik ilyen IQ tesztekben található "milyen figura következik az alábbi minta sorozatot nézve?", meg ilyen minimális számolások mint pl 100+1=101, 101+2=103, __ + 3 = __ és az első helyre be kellett írni az előző sor eredményét (tehát itt a 103 + 3 = 106, és stb), meg hasonlóak. Erre 20 perc volt adva, végeztem (hibátlanul) kb 5 perc alatt +1 perc hogy átnéztem biztos nem vagyok-e analfabéta, majd ültem és vártam. Legnagyobb meglepetésemre, nekem, az érettségivel és egy OKJ-val rendelkező egyénnek sikerült pár perc alatt hibátlanra megoldani ezt a "nagyon nehéz" feladatsort, de a diplomás embernek a terem másik végén nem, nem csak sok hibája lett, még be sem tudja fejezni a tesztet. De gondolom őt majd felveszik, mert hát ő neki van már tapasztalata.. Na mindegy!

A másik teszt meg csak ilyen "egyetértek/nem értek egyet" kérdőív volt, hogy pl "a szabályokat csak akkor kell betartani ha mások látnak", meg "ellophatom valaki tulajdonát, ha nem látja azt más" és hasonlóak.

Az interjú "beszélgetés" szánalmas volt. 1 óra 20 percet vártam személyszerint, hogy végre behívjanak, a totál üres önéletrajzommal együtt, és megkértek, hogy "beszéljek az eddigi """munkatapasztalataimról""" ", én meg mondtam, hogy hát annyi amennyi az életrajzba is bele van írva, aztán kérdezték hogy gépekhez értek-e (informatika szakirányú szakképzettségem van az önéletrajzban is feltüntetve, gondolom nem volt egyértelmű a dolog hogy "igen"), mondta, hogy mondjak már pár függvényt Excel-ből, mondtam hármat, ő kérdezett egy negyediket a maszkja mögül, úgy, hogy még a keze is takarta a száját, visszakérdeztem, hogy mit mondott, a második interjúztató meg már mondta a "helyes választ", miközben azt sem értettem mi volt a kérdés... Ez az "interjú beszélgetés" volt 4 és fél perc, mindenki másnak kb 20-25 (mert nekik ugye van tapasztalatuk, előző munkahelyeik, blablabla), aztán megköszönték és mondták hogy ki a következő, hogy behívjam őt, ahogy engem is behívott az előző, és majd "max 2 hét és emailben reagálunk egy bérajánlattal avagy egy negatív elbírálással". És kb ennyi.

A fizetés egyébiránt operátorként is változó, konkrétumot nem mondtak, csak hogy "operátor 1 és operátor 2-t különböztetnek meg, ami között a különbség a fizetés és a felelősség" (igen, annyi segítség mint döglött hangyának a gégemetszés), és hogy ez a bér 1350 és 1650 közé tehető, ha targoncázik valaki, ez olyan 1700-1900 közé tehető, ha pedig valaki tolmácsnak jelentkezne, az már 2050 körüli összegre tehető.

Ha még van kérdésed írj, amilyen hamar tudok, válaszolok!

2021. jún. 3. 21:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Ja meg még kérdezték, hogy a túlórával hogy állok, mert "van". Nem azt mondták, hogy "választható, opcionális" vagy hasonló. Van és pont, ez pedig a 4 nap 12 órázás, 2 nap pihenő.

Az ott dolgozó emberek viszont jófejnek tűnnek, vannak magyarok, ukránok, koreaiak, főleg angolul beszéltek.

2021. jún. 3. 21:10
 16/21 anonim válasza:
Köszönöm! És a visszajelzés valóban megvan 2 héten belül?
2021. jún. 17. 08:44
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen, múlthéten jeleztek vissza, felvettek. :D
2021. jún. 17. 13:35
 18/21 anonim válasza:
Na elkezdtél dolgozni?
2021. jún. 28. 13:22
 19/21 anonim válasza:

Sziasztok,

Ha van egy kiado hazam amit kiadnek koreaiaknak, kit tudom keresni? Van valakinek egy telefonszam vagy barmi amin eltudok indulni?

2021. júl. 8. 17:26
 20/21 A kérdező kommentje:

#18 igen, eddig nem rossz.

#19 ez hogy a f.szba kapcsolódik a kérdéshez?

2021. júl. 9. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!