Nettó 130.000 forintos fizetésért megéri egyáltalán kitenni a lábam az utcára?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 11:05
21/41 anonim válasza:
8 általánossal megéri, örülj h ennyit kapsz. Mérnökként megalázó. Érettségivel is elég szar fizetés, de ha nincs jobb oké. Szakmával szintén megalázó, de ha nincs jobb oké.
22/41 anonim válasza:
20: itt egyedül te picsogsz és keresed a kifogásokat...
23/41 A kérdező kommentje:
22: én ugyan nem, te picsogsz, én meg trollkodok. :)
2021. máj. 27. 09:49
24/41 anonim válasza:
23: mire gondolsz?
Ez az első hsz-om itt.
25/41 A kérdező kommentje:
aha, nekem is.
2021. máj. 27. 10:03
27/41 A kérdező kommentje:
13: főnökömnek 2 diplomája van állítása szerint, én még nem láttam semmi papírt arról, hogy ilyen magasan képzett ember lenne, és a vállalkozása irányításán sem ez látszik, de ha egy ilyen hülye ember valahogy mégis összetudott rakni egy vállalkozást, te miért nem próbálkozol?
2021. máj. 27. 10:11
28/41 anonim válasza:
8 elemivel a román munkás az épitkezésen napi 20ezret kap.😁szoval kevés de a 0ft-nál több.
29/41 anonim válasza:
Kozepfoku vegzettseg esetén ez egy megalázó bér. De még alapfokúval is tekintve ha a garantált berminimum kozepfok eseten idén bruttó 219.000ft. De amíg nem volt ennyi addig is megalázó volt már ha elment vki ennyiért dolgozni. Ez kb 15 evvel ezelotti bérnek felel meg egy kozepfoku vegzettseg esetén. Az a munkáltató is szégyenlje magát aki ennyit fizet egy dolgozónak. Pláne úgy ha nem is hülye.
30/41 anonim válasza:
"Az a munkáltató is szégyenlje magát aki ennyit fizet egy dolgozónak."
Én 2 szakirányú diplomával 20 pályán eltöltött évvel keresek ha nem is 130-at de 150.000 nettót. Bp.
De a munkáltatóm biztos nagyon szégyelli magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!