Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri gyógytornásznak tanulni...

Megéri gyógytornásznak tanulni fizetés szempontjából?

Figyelt kérdés

Olvastam pár kommentet itt,hogy egy-egy óráért mennyit elkérnek a gyógytornászok,de gondolom abból még adóznak is,illetve a helység bérleti díját is fizetik,így már azért jóval kevesebb marad belőle.

Vajon anyagi szempontból megéri gyógytornásznak tanulni?

2021. máj. 23. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, ha külföldön képzed el az életed.

Amúgy meg nevetségesen alacsony bért fizetnek.

2021. máj. 23. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Alapvetően nem.

Ha mellé kitanulsz még valami csontkovácsolásos maszlagot, amivel meg tudod vezetni a hiszékeny embereket, akkor anyagi szempontból igen

2021. máj. 23. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés az, hogy ebből mennyi a valóság és mennyi a unokatestvérem cicájának akárkijétől hallottam dolog.

Gyógytornásznak tanulok és ismerőseim többsége végképp nem keres 700-900ezret mint ahogy itt leírják. Ha kórházban vagy, akkor bértábla van, ami kettessel kezdődő fizut ad (és nem kétmilliós)

Magánban 10-15 ezret sem sima bscvel kérhetsz el, hanem csomó posztgraduális képzéssel, pl fasciamodellezés, mckenzie tanfolyamok (amik rendszerint 3-5 részesek és egy rész 400-500 ezer ft) Ilyenkor már nem csak azt fizeted meg hogy valami gyógytornász, hanem azt az időt, pénzt és energiát amit ő abba ölt, hogy magát képezze. És emellett jön az a pénz, amit eszközökre, bérlésre és marketingre költesz.

Én azt mondanám, hogyha pénz miatt jönnél erre a szakra, akkor inkább ne.

2021. máj. 23. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszod. Kb erre számítottam

2021. máj. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!