Minek képezzem át magam: tb és bérügyintézőnek vagy pénzügy és számviteli ügyintézőnek?
Melyik jobb munka gyerkőc mellett? Mennyit lehet keresni? Bérszámfejtőivel lehet magánvállalkozást nyitni?
Köszönöm a válaszokat
Nem lehet bérszámfejtőként magánvállalkozásod. Mert a kkv-nak könyvelned is kellene, multi pedig nem fogja kiszervezni a számfejtését egy kezdő magánvállalkozónak.
Ezek közül egyikkel sem fogsz tudni vállalkozni, de a pénzügy-számviteli képzés előfeltétele a könyvelőinek, amivel már lehet vállalkozni.
Multihoz tudsz menni bérszámfejtőnek, tb ügyintézőnek, de a bér kezdőként alacsony. Viszont itt vannak csopvezek, szeniorok, vagyis a karrierút garantált. Könyvelőirodába is eltudsz menni, van ahová kimondottan keresnek számfejtőt, de leginkább könyvelni is kell, a bér általában a garantált bérminimum plusz zsebbe még valamennyi.
Multiknál szokott lenni olyan adminisztrátori pozíció, ahol egy adott terület dolgozóinak az ügyeit kezeled, rögzíted a szabadságot, küldöd üzemorvoshoz ha kell őket, túlóra kiírást intézel, kapcsolatot tartasz a hr-rel stb. Ide előny szokott lenni a gazdasági végzettség. Nem tudom a bért mennyi lehet.
De minden helyen szinte rugalmas munkaidő vagy 8-tól, 9-től fél 5-ig, fél 6-ig tartó munkaidő van.
Hasonló munkakörben dolgozom, multinál, 8-ra járok, a gyerekeket én viszem, de hozni nem tudom, nem érek oda értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!