Milyen jólfizető munkát tudnék találni nyárra?
Figyelt kérdés
Most egyetem és gimnázium között vagyok és ezen a nyáron már én is szeretnék belekósolni a munka világába, na meg egy kis(sok) pénzt keresni😁Igazából a munka jellegge(fizika v. szellemi) mindegy, csak jól fizzesen.
Leírom néhány tulajdonságomat meg helyi adotságot, ami lehet, hogy hasznos lehet:
-a Tisza-tó mentén élek, és azért itt eléggé élénk turizmus van
-C1-es angol nyelvtudás
-kb. B1-es német nyelvtudás
-tudok amatör szinten programozni(python,c++), képet/videót vágni, 3D modellezni
-a Tisza-tó mentén élek, és azért itt eléggé élénk turizmus van
-elég nagy darab vagyok(szerintem kidobónak is elmennék...vagy nem tom...)
Tanácsokat, ötleteket nagyra értékelem!
2021. máj. 21. 18:39
2/5 anonim válasza:
Menjél a balatonhoz ( vagy akár helyben is lehetne, de a balaton jobb) valami betanított vendéglátós melóra. Nyárra sok alkalmi munkást keresnek, főleg nyelvtudással.
3/5 anonim válasza:
Vendéklátás.
Mosogató,konyha segéd,pincér,futár stb..
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!