Milyen helyekre kéne járnom ahhoz Budapesten hogy felfedezzenek?
Nem olvastam el az osszes valaszt, igy lehet mondtak mar, de kezdj el pl instara rendszeresen posztolni, modell szeru kepeket, csinaltass kepeket profi fotossal, szerezz tobb ezer kovetot. Kezdj el pl egy podcastot, egy olyan temarol ami erdekel (ha beszelni akarasz) vagy youtube/tiktok esetleg. Ha ezekben sikeres vagy megkeresnek a cegek, ugynoksegek. Mielott barmit mondanal, viszont ha befolyasos, magas korokben akarsz mozogni, akkor sajnos nem modellkedni kene, hanem pl befektetni.
De amiket irtam, ahhoz egs pl szineszi, modelli, szinkronhangi karriert eljezdj, egy jo alap az, amit irtam eloszor. Esetleg probalj meg “felkapaszkodni” masok altal
Imádom a kérdezőt! :D
Hogy lehet a legtöbb válaszoló ennyire sötét?
Olyan túl "nagy" ember nem voltam, de volt, amikor eléggé fent voltam.
De egy étterembe akkor is enni, és az én társaságom miatt mentem, nem "felfedezni".
Nem is értelek, komolyan.
Ha nekem kell egy ember egy munkára, akkor megkérdezem az ismerőseimet, vagy max kiírok egy pályázatot, nem éttermekben nézelődök.
#65. Nem a nőknek van bugyija?
A férfiak alsógatyát hordanak...
Még mindig ugyanaz a módja ennek: megfizetsz egy fotóst, aki készít rólad egy portfóliót, aztán azzal jelentkezel modellügynökségeknél. Ezen felül ha ennyire hiányzik, hogy meztelenül bámuljanak, járj el aktmodellnek rajziskolákba.
Azért komolyan meglep, hogy annyira el vagy halva a saját intelligenciádtól, ennek ellenére 1) a gyakorikérdéseken érdeklődsz a google helyett, 2) aztán leszólsz minden választ, mondván hogy nem érünk fel fénylő lényedhez, hogy egyáltalán segíteni tudjunk neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!