Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utalásos fizetés felének...

Utalásos fizetés felének kp-ben történő odaadása és „nem kell aláírni semmit“ átadása nem gyanús egy csöppet?

Figyelt kérdés

Paranoid alkat vagyok eleve de most sztem joggal szólalt meg a vészcsengőm.

Megjött az utalásos bérem, a fele hiányzott kevesebbet utaltak.

Állítólag nem én voltam az egyetlen aki így járt.

Pár nappal később behívott a főnök hogy nem utaltak eleget (vettem észre) és itt van a különbözet kp-ban. Kérdezem hogy hát oké de miért nem utalják ezt is?

Erre hebegés habogás hogy hát nem lehet. mert nincs annyi a céges számlán. F***a. A cég számlája üres.

Mondom oké hát akkor kérem a kp-t. Hol kell aláírni az átvételt? Erre hebegés habogás hogy hát ezt nehogy aláírjam nem kell csak tegyem el a pénzt....

Tehát akkor:

nem jön meg a fizetés csak részben

a cég számláján nincs elég pénz

de kp az van (de honnan van ha a bankszámlán nincs...)

de nem kell alárni

Hogyan és miből adott nekem a cég kp-t amit nem kellett aláírni? Az nem hivatalos céges pénz volt mert az tételes pénzforgalmi átvétellel ment volna.

Olyan nincs hogy csak úgy egy 100-ast a kezembe nyomnak nulla adminisztrációval.

Mi ez az egész?

Nekem ez büdös ahogy van.

2021. máj. 13. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Fix összegért dolgozol?

Nem büdös ez egyáltalán, teljesen korrekt. Nálunk is volt, hogy késtek a kintlévőségek, ezért elég üres lett a számlája a cégnek, de munkabért megkaptuk kp-ba - főnök saját zsebéből.

2021. máj. 13. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

"Nem büdös ez egyáltalán, teljesen korrekt"

És az is korrekt hogy a bérlapra rá lett írva hogy utalva teljes bér dátummal amikor nem annyit utaltak?

és az is korrekt hogy hó 10-ig a teljes bért ki kell fizetni és ma 13. van? És ma lett teljes a bér?

EZ is korrekt nyilván, igaz?

2021. máj. 13. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
De, büdös. Alapvetően nem kéne aggódnod ilyen miatt, az egyetlen gyanús dolog benne az aláírás hiánya, de az nagyon. Kezdj el keresni másik állást, és közben azért érdeklődj ügyfélkapun, hogy rendesen be vagy-e jelentve.
2021. máj. 13. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon gyanus
2021. máj. 13. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Tedd el a pénzt, ne írj alá semmit. Ha akarod, várj egy hónapot, ha akkor is ez van, akkor azt is tedd el és pereld be őket, hogy nem fizettek ki.
2021. máj. 13. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessük a munkaügyes trollt!
2021. máj. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!