A repülőtéri utas és poggyászátvizsgálónak mennyire jól kell tudnia angolul?Merjek jelentkezni ha szóban nem vagyok túl jó még?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 17:51
1/2 anonim válasza:
Nagyon, nyilván nagyon jól kell tudni (társalgási szinten + esetleges szakzsargon) legalább egy világnyelven beszélni, ha meg akarod értetni magad egy magyarul nem beszélő ügyféllel. Ha tudsz angolul, csak nem vagy magabiztos a kommunikációban, gyakorold. Ilyen munkakörben _szerintem_ elkerülhetetlen hogy ne tesztelnék a tudásodat, mint alkalmazási feltétel.
2/2 anonim válasza:
Merj! Majd kiderül, hogy elég-e a tudásod.
Én csomószor repültem BUD-ról is, meg európai országból és sehol nem kellett nekik hosszú mondatokvan mondaniuk, hogy vedd le a cipődet, egyszerűen csak rámutatnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!