Mit szóltok egy ilyen állásajánlathoz? Értékesítő? Mit takarhat a munka? És a többi?
Dinamikusan fejlődő cég, bővítés céljából ÉRTÉKESÍTŐKET keres azonnali kezdéssel.
Amit kínálunk:
-Alap+jutalék
-Irodai Háttér
-Céges telefon
-Ingyenes oktatás
-Fiatalos csapat
Az alap plusz jutalék az azt jelenti,hogy van alapfizetés és azon felül vannak juttatások...Az alaphoz átlagkereset volt írva. Az értékesítő ebben az esetben az,aki telefonon felkeres embereket és elad illetve hirdet dolgokat, vagy inkább a házaló ügynök? Légyszi segítsetek! Az állásinterjúra azért érdemes elmenni?Vagy ez becsapás lehet és lehúzás?Kérlek segítsetek!
én 2007ben jelentkeztem egy hasonlóra. Ott nem volt alap, de szerintem jól hangzik, hogy itt van. Kérdés, hogy mit kell értékesíteni, mennyire telített a piac stb.
Nekem anno az első 4 hónap nagyon gáz volt, éhhalál, de 1 évvel később már havi 800ezer ft körül számláztam. Ha valami testhezálló, új és jó vagy benne, akkor bejöhet...
Fenntartásaim lennének, de az ilyen típusú munkákkal lehet keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!