Ki tud Bp-en olyan operátori gyári munkát ami 1 max. két műszakos, 8 órás, éjjeli műszak nélküli és min. a nettó 200 ezret megtudja fizetni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 08:23
11/29 A kérdező kommentje:
egyik hét 6-14 ig aztán a másik hét 14-22ig ez is 2 műszak... Így már érted?
2021. máj. 10. 10:07
12/29 anonim válasza:
Jaj büdös a munka nem akarok éjszakai műszakba menni mert attól jólmeghalálozok, de a több pénz meg kéne brühühühüh...
13/29 anonim válasza:
Érdekes rohadt sok gyár van ahol dolgoznak három műszakban nem csak fiatalok, és sehol nincs tömeges fiatalkori elhalálozás. Ez csak kifogás saját magadnak hogy miért ne keljen csinálni.
14/29 anonim válasza:
Vidéken van ilyen operátoros munka.
A hét De 6-14.
B hét Du 14-22.
Cafetériával meg van a nettó 200e Ft oda érettségi is kell.
Okoskodó válaszoló.
Igen az éjszakai munka tényleg tönkre tud tenni,aki meg össze vissza dolgozik az az több műszakban sokan gondokkal küzdenek csak te nem látod azt mivel nem kötik az orrodra.
Én sofőr voltam,több műszakban dolgoztam össze-vissza,le telt a 9-11 órás pihenőm aztán már indulhattam is,mit ne mondjak vannak is következményei.
15/29 A kérdező kommentje:
Hogyne volnának következményei. A sok okoskodó fiatal csak magyarázni tud, mert még egészséges, fiatal, bírja, de 35 után ku.ssban fogja szedni a gyógyszereket. Az hogy sokan csinálják az éjszakázást az egy dolog, de nem tudsz róla semmit. Nem egy kollégám más területen nem operátorként halt meg munka után vagy munka alatt hajnalban, de nem kell elhinni 40-52 év közöttiek voltak. A szervezet nem erre van beállítva hogy te össze vissza aludjál, egyél, stb. Egy idő után nem fogsz tudni éjjel aludni, a szerveid tönkre mennek és jönnek a betegségek egymás után aztán ha gyógyszerek mellett is folytatod a tevékenységet akkor meghalsz, igen, belehalsz ha tetszik ha nem. Nem a lustaságról szól ez ti gya.gyák! és igen a de., du. műszakért úgy gondolom simán lehetne nettó 200at fizetni, míg aki az éjszakai műszakokat is mellé vállal azt fizessék meg jobban, mert fog neki kelleni majd orvosokra és gyógyszerekre, csak ezzel a ténnyel senki nem szeret fiatalon szembe nézni, pedig ott vannak az élő példák a szemük előtt...
2021. máj. 10. 12:20
16/29 anonim válasza:
Akkor a legjobb ha az ember nem dolgozik semmit, mert munka = gyalál. :D
18/29 A kérdező kommentje:
16os ki mondta ezt te gya.gya? Értelmezési problémád van nem hiába vagy te is operátor, elég sok köztük a fogyi...
2021. máj. 10. 12:57
19/29 anonim válasza:
Ne erölködj kiscsillag, nem vagyok operátor. Életemben kb két hónapot dolgoztam három műszakban. :)
20/29 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy operátor és nem dolgoztál csak alig 3 műszakban, akkor minek írkálsz ide, meg mit okoskodsz ha nem is tudsz az egészről semmit, nem vagy tapasztalt semmiben? Ennyire 0 az életed hogy ide jössz kötekedni meg észt osztani? nem vagyok rád kíváncsi és nem is a kérdésre válaszolsz csak ba.romságaidat osztod itt. Ki kérte hogy de firkálj? Én tudom mi az éjszakai munka mert csináltam éveken át és láttam a kollégák milyen szinten robbantak le 35 után nem a habokra beszélek, te, ti sokan viszont igen. Ez kb. olyan mint aki megmagyarázta nekem hogy a 24 órát simán lehet bírni kv, energia ital nélkül alvás nélkül. Rákérdeztem, huzamosan? Hát persze ő bírná, főleg úgy hogy ő 8 órában dolgozott éjjel otthon aludt de ő tudja mi az hogy 24 órázás :D Ti sokan hasonló nyo.mik vagytok, nem tudtok semmit de okoskodtok. Nem hiába van ennyi 3 műszakos hirdetés mindenhol, mert oda nem megy senki, vagy hamar kilépnek. Nah vajon mért? Mert annyira bírható? Szánalmas bér 3 műszakért a nettó 220 ezer meg a 230 ezer úgy hogy közben pár éven belül tönkre is mész tőle. Megérős akkor csináld és ne itt oszd az észt! Én nem erre voltam kíváncsi.
2021. máj. 10. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!