Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki olyan könyveket...

Ha valaki olyan könyveket írna, mint Lakatos Levente, akkor ugyanúgy befutna?

Figyelt kérdés

Régen olvastam a könyveit neki, azóta már minőségibb könyveket olvasok. De észrevehető, hogy mondjuk a Bomlás c.könyve mennyivel olvashatóbb, meg értelmesebb, mint a Szigor. Még, ha ugyan olyan klisés is, de több munka van benne.

Nyílván azért tért át ilyen stílsura, mert nagyobb közönséget akart. Nincs is evvel semmi baj.

De, ha valaki elkezdene ponyvaregény könyveket kiadni, ilyen tehetséggel írni, amire lenne is kereslet, ilyen reklámmal, mint neki van. Itt a kinézetét értem, akkor érhetne el ilyen sikereket?

Ahogy tudom magánkiadónál adatta ki. Nekem lehetőség lenne egy kiadói támogatás a háttérből. Azt hagyjuk, hogy ki az, aki ennyire alja szinten írna, ha megtehetné úgy is, hogy maradandót alkot.

Tehát a kérdésem az, hogy, ha karrier, vagy anyagiakra törően kezdené az írói pályáját ilyen stílusban, akkor sikeres lenne? Mármint siker alatt a hatalmas tömeg olvasótábort, meg pénzt értem.

2021. máj. 9. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem is ugyanez a véleményem róla. Nyílvanvaló, hogy a pénzért csinálja, de mint mondtam, nem ez volt a kérdésemnek a lényege.

Mégis vannak olyan emberek, akiket nagy közönség követ, akik kiadtak egy könyvet, de ennyire még sem lettek felkapottak. Kettőről tudok, az is igaz, hogy nem többet írtak, hanem jelenleg az elsőnél vannak.

Amit a 4es válaszoló leírt, avval egyetértek. Lakatos Levente még is befutott korábban, mint, hogy ennyi követője lett instagrammon, mint most. Egy blogja volt, onnan indulhatott akkor az ismertsége. De ennyi tényleg elég lenne, hogy ilyen sikereket elérj?

2021. máj. 10. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Évekig azzal foglalkoztam, hogy kiadóknak javítgattam kezdő lektűrírók gyenge stílusban megírt könyvét azért, hogy ki lehessen nyomtatni, mert sem helyesen írni, sem fogalmazni nem tudtak. De nem fogok nevet vagy kiadót mondani, mert titoktartási szerződést íratnak alá ilyenkor, és innen fél perc alatt kideríti bárki a gépem IP-címét, meg minden adatomat azután, és jön a pereskedés hitelrontás miatt.
2021. máj. 14. 14:15
 13/15 A kérdező kommentje:
És arra célzol, hogy ennek ellenére (vagy pont ezért) el is olvasták sokan a könyveiket?
2021. máj. 14. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem arra, hanem hogy nem attól függ, hogy valakit kiadnak, hogy tud-e írni. Lektűrfronton biztos nem attól.
2021. máj. 14. 21:10
 15/15 anonim válasza:

Harry potter után Angliában sok varazslos mese keszult könyvben.egyik sem Futott be.

Válasz tutti nem.

A vilag nem. Kivancsi másolatokra.

Nem. Kell. Meg egy Twihlight, vagy egy gagyi lataos levente meg leiner laura.... Csak az egyedi kiemelkedo kell

2022. aug. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!