Melyik Budapesti SSC-ben érdemes dolgozni mostanában? (Fizetés és emberséges bánásmód tekintetében)
Citi kicsit komolytalan, droidjellegű.
Jobbakat hallottam az Exxon, EATON, Nokia központjairól.
2) ez érdekes, én junior vagyok és az összes ssc közül a Citinél volt talán a legkomolyabb felvételi teszt, komolyabb mint néhány nem ssc banknál.
Ami nem tetszik ott, az a kötelező, nem fizetett túlóra.
Kedves Kérdező,
Vagy itt, vagy privátban leírnád kérlek hol dolgozol, hol dolgoztál eddig?
Én akár a Hydro SSC-jét is ajánlanám, csak sajnos ott kevés a komoly munka. Nagyrésze elég egyszerű :/ Bár ehhez képest a fizu nem rossz.
A Roche is jó, Ford SSC.
Esetleg privátban megírnád, hogy hol dolgoztál és hogy miket tapasztaltál?
Ja még valami: GLASSDOOR
Van appja is, rengeteg cégről van fent értékelés plusz fizu megadva, akár Budapestről is
#7:A Hydronak van Budapesten is irodája, nem is kicsi már. Szóval pályázhatsz BP-ről is és akkor BP-n fogsz dolgozni, nem Fehérváron. Igaz, jelenleg HO van.
Nekem nincs viszonyítási alapom a régi céghez, én már a Hydrohoz jöttem. Szerintem korrekt a fizu még Pesthez képest is. Régebbi kollégáktól úgy tudom, hogy az a trend, hogy egyre komplexebb munkakörök kerülnek át hozzánk, bár lassú a process implementáció. Én "könyvelő" poziban vagyok, de nem látom azt, hogy szakmailag tudnék fejlődni. Az excelem, egyéb skilljeim erősödnek, de a szakmai tudásom kevésbé. Tegyük hozzá, ezt csak átmeneti munkának szánom, mert egy toxikus, rosszul fizető munkahelyről jöttem el 2,5 év után és nagyon kellett valami.
Amúgy a fizum br. 550 ezer plusz nagyon sok a juttatás:
13. havi fizu, prémium, karácsonyi jutalom, cafeteria, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás, medicover biztosítás stb. és ehhez hozzájön még a skandináv cégkultúra is. A béreket idén is valami 4,5%-kal emelték a válság ellenére. Szóval abszolút elkötelezettek a dolgozók iránt, legalábbis én azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!