Milyen diákmunkát ajánlanátok egy 16 éves lánynak?
Diákszövetkezetnél próbálkozz,valami melót csak tudnak adni,sok féle lehetőség van csak próbálkozni kell és nem szabad feladni.
Nézz a környékeden hirdetéseket és próbálkozz be náluk,Balatonnál biztos találnál valamilyen állást,ha esetleg messze laksz tőle szállást is adnak valahol és étkezést,erre nagyobb esélyt látok mivel oda mindig keresnek diákokat is,szabadidődben pedig tudsz pihenni a balatonon,én a helyedben egy szezont ki próbálnék. 🙂
Esetleg kérdőívek,gazdag nem leszel tőle,minimális bevételnek jó szerintem,bármikor tudod csinálni,amikor időd van rá 5-10-15-20 perc álltalában.
Ha esetleg érdekel nagyon szívesen segítek,küld el az email címedet és a jól bevált oldalakról amik tényleg fizetnek küldök meghívót.
Pay Palon keresztül fizetnek,szerintem az a legjobb.
Sok sikert.🙂
Hiába írom, hogy menj el szórólapozni, hogyha nem bírsz napi 4-6-8 órát állni a lábadon.
Menj el, próbálj ki minél több mindent és megtudod mi tetszik neked. Én például így jöttem rá, hogy kereskedelembe (ruha boltba) nem dolgoznék, de a vendéglátás nem olyan rossz (kávézó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!