Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a különbség diákmunka és...

Mi a különbség diákmunka és az állandós munka vállalók között?

Figyelt kérdés

A mekiben van ilyen megkülönböztetés, de én még nem tudok kezdeni és nem tudom mi a kettő között a különbség.

Az állandós az lenne, aki főállásban ott dolgozik mindig?

2021. máj. 6. 16:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

40 óra 1 hónapban igen kevés 😅

Ez úgy nem 1 hétre van előírva?

2021. máj. 6. 19:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Ne aggódj, havi 40 óra munkáért nem kapsz a Mekiben 200at:D Máshol se nagyon...
2021. máj. 6. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen heti 40 óra. Nyugodtan rendezkedj be, ennyi ésszel jobb melós nem lesz.
2021. máj. 6. 19:46
 14/20 A kérdező kommentje:

Dehogy nem. Koordinátorként 210 ezer jár 🤨.

És amúgy nem is tervezek innen elmenni. Mindig is itt akartam dolgozni, nem kell nekem milliók, h eltartsam magam. 😅

2021. máj. 6. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Igen, annyi jár heti 40 órában, havonta.

De ha elégedett vagy a Mekivel akkor nincs is vele gond.

2021. máj. 6. 20:53
 16/20 A kérdező kommentje:

Amúgy meg nem az én hibám,h az iskola n tanít meg ezekre a dolgokra. 😆

Gratulálok, ha te 16 évesen már munka előtt tudtad ezeket a dolgokat.

Ne feled,h mindig feletted lesz az akit te leszólsz. Egy értelmes ember nem nézz le másokat. Gondolj bele...

2021. máj. 6. 20:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ezt mondják az ostoba emberek.
2021. máj. 6. 21:00
 18/20 A kérdező kommentje:
😆😆 ha nekem a milliomosok ostobák, ott már komoly gondok vannak. 😬 ami az is mutatja, h csak kirázolag rád irányuló kritikára kaptad fel a fejed és válaszoltál olyannal amivel lehúzol másokat.
2021. máj. 6. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a stílusoddal van baj. Az természetes hogy elsőként nem tudsz mindent, sőt szinte semmit, de amilyen módon előadod magad az ellenszenvet vált ki másokból. Lehet lovagolni ezeken a hamis morális felsőbbrendűségen mint amit megpróbáltál, de csak mégnagyobb ellenszenvet vált ki másokból, főleg kontrasztba az eredeti viselkedéseddel.

Ez se baj ha nem érted még, az a lényeg hogy mire felnőssz ezekre is rájöjj és tanulj belőlük.

2021. máj. 6. 22:00
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Az utolsó jól beszél. Én már 16 évesen munka előtt tudtam ezeket a dolgokat, mert már 15 évesen dolgozni akartam, és kerestem a lehetőségeket, bújtam az internetet.
2021. máj. 7. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!