Mi a különbség diákmunka és az állandós munka vállalók között?
A mekiben van ilyen megkülönböztetés, de én még nem tudok kezdeni és nem tudom mi a kettő között a különbség.
Az állandós az lenne, aki főállásban ott dolgozik mindig?
40 óra 1 hónapban igen kevés 😅
Ez úgy nem 1 hétre van előírva?
Dehogy nem. Koordinátorként 210 ezer jár 🤨.
És amúgy nem is tervezek innen elmenni. Mindig is itt akartam dolgozni, nem kell nekem milliók, h eltartsam magam. 😅
Igen, annyi jár heti 40 órában, havonta.
De ha elégedett vagy a Mekivel akkor nincs is vele gond.
Amúgy meg nem az én hibám,h az iskola n tanít meg ezekre a dolgokra. 😆
Gratulálok, ha te 16 évesen már munka előtt tudtad ezeket a dolgokat.
Ne feled,h mindig feletted lesz az akit te leszólsz. Egy értelmes ember nem nézz le másokat. Gondolj bele...
Igazából a stílusoddal van baj. Az természetes hogy elsőként nem tudsz mindent, sőt szinte semmit, de amilyen módon előadod magad az ellenszenvet vált ki másokból. Lehet lovagolni ezeken a hamis morális felsőbbrendűségen mint amit megpróbáltál, de csak mégnagyobb ellenszenvet vált ki másokból, főleg kontrasztba az eredeti viselkedéseddel.
Ez se baj ha nem érted még, az a lényeg hogy mire felnőssz ezekre is rájöjj és tanulj belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!