Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le a villanyszerel...

Miért nézik le a villanyszerelőket mint valami utolsó segédmunkásokat akik biztos alkoholisták, drogosok, semmire valók, igénytelenek, csövesek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 3. 09:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !!! :)
2021. máj. 3. 11:34
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem rossz szakma, régen nem fizetett valami jól, most szerintem nem panaszkodnak.
2021. máj. 3. 11:37
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Tudod az a baj addig volt jó amíg be nem harangozták hiányszakmának, sokan gyorstalpalón lerakták, mert jó pénzek voltak benne, rengetegen egyből vállalkozónak mentek 0 tapasztalattal, gondolhatod milyen munkák jöttek ebből ki. Én a régi iskolarendszerben végeztem villanyszerelőként, most is ebben dolgozom látom mi megy, nem éri meg, még egy-két év van az építőiparban aztán megint mélyálomba zuhan, nyilván lehet máshol is villanyszerelőként dolgozni. Én villamos vonalon maradva ha most kéne választanom akkor autóvillamosságot tanulnék. Nagyon meg fogod utálni.
2021. máj. 3. 20:17
 14/25 anonim válasza:
90%

Már ne haragudj kérdező, de te hogy beszélsz a 13-assal?

Teljesen normális hangnemben írt neked.

Na barátom, nem a szakmád, hanem a stílusod miatt fognak lenézni. Dolgozhatsz bárhol és bármit.

2021. máj. 3. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Vannak parasztok akik mindenkit lenéznek. Amúgy szerintem sem jellemző, hogy a villanyszerelők le lennének nézve.

Én azokat a senki Alfonzokat tudnám torkon talpalni, akik lejönnek nyáron a Balatonra, vesznek egy szros 500 ft-os kávét és azt gondolják, hogy ők a nagyurak, akik úgy beszélhetnek a pincérrel mint a kutyával.

Az igazán sikeres emberek senkit nem néznek le és mindenkivel tiszteletteljesek, akik arcoskodnak mindig valami komplexust próbálnak elnyomni magukban.

2021. máj. 4. 07:49
 16/25 A kérdező kommentje:
De akkor menjek nyugodtan villanyszerelő szakra tanulni a suliba?
2021. máj. 4. 08:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Idegesen is mehetsz, ha neked az úgy jobb.
2021. máj. 4. 08:41
 18/25 A kérdező kommentje:
Bocsánatot szeretnék kérni ha bunkó voltam, csak ideges az ember, sok a stressz tudjátok milyen ez.. sajnálom, keservesen kínlódik az ember és néha kijön belőle..
2021. máj. 4. 09:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Olvassgass picit kérdező.

[link]

2021. máj. 4. 13:09
 20/25 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, nem haragszom. Már átéltem egyszer itthon az építőipar/ipar haldoklását (2009-től kb 2015-ig), a következőt már külföldön fogom, és sajnos borítékolható a mélyrepülés, annak ellenére hogy a vírus a vendéglátást sújtotta leginkább, most szép lassan a visszaesés kezd becsúszni mindenhová. Ennek leginkább a "tápláléklánc" alján lévő szakmunkások /köztük a villanyszerelők/ is megisszák a levét. Ha most letudnálak beszélni én lebeszélnélek erről.
2021. máj. 4. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!