Nettó 235 ezres fizetés milyennek számít egy budapesti irodában, úgy, hogy meg nincs diplomám?
Figyelt kérdés
Az egyetemet már elvégeztem, csak még nyelvvizsgáznom kell, hogy kiadják a diplomám. Back office terület egyébként, hétvégén nem kell dolgozni és ügyfelekkel sem kell beszélni.2021. ápr. 30. 08:37
1/10 anonim válasza:
Ha a pozícióhoz nem kell diploma és nyelvtudás, akkor nem rossz.
2/10 ascelpius válasza:
KKV-nál elmegy, multinál karcsú
3/10 anonim válasza:
attól függ ha senior hálózat mérnök vagy nagyon gyenge ha takarítasz akkor meg jó
4/10 anonim válasza:
ha 3 gyereked van nagyon gyenge.
5/10 anonim válasza:
Elég szerény.
Én érettségivel meg egy idegen nyelvvel kapok 350et igaz nalunk nincs hétvége vagy ünnepek
6/10 A kérdező kommentje:
Idegen nyelvet nem kell használni.
2021. ápr. 30. 09:00
7/10 anonim válasza:
Hát ez alapján bárki meg tudja csinálni, ha az érettségi is elég. Ilyenekre rengeteg jelentkező szokott lenni, így sztem nem rossz
9/10 anonim válasza:
Bruttó 380-at kapok láblógatásért. Tiéd sem rossz.
10/10 anonim válasza:
tipikus kkv színvonal.
Én diploma nélkül vagyok marketinges és úgy is max 250
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!