Érdemes lenne masszőrként dolgozni?
Sziasztok!
Szeretnék még egy szakmát szerezni és a masszőr tanfolyamra gondoltam. Mindig is érdekelt és most lehetőségem is lenne elvégezni a tanfolyamot.
Szerintetek lenne rá kereslet, akár alkalmazottként (szálloda stb) akár vállalkozóként? Lehetne vele "jól" keresni? (nem covidos, hanem normál körülmények esetén)
Köszönöm szépen ha válaszoltok!
Én havonta 1x fizetek 10-ezret masszőrnek, aki kimasszírozza a hátamat.
Másodállásban masszőr csak, így kb napi 3-4 embert tud csak fogadni, szerintem nem rossz pénz 30-40 ezer ft, masszázs olaj nem egy vagyon, illat gyertya + helység + ágy az ami dobhat rajta, de azért 40-50 percig elég rendesen megdolgozik a hátammal.
Sok mindentől függ. Pesten vagy faluban?
Milyen masszázs? Minden vagy kifejezetten 1-2 típus? Happy finish lenne a végén?
Vállalkozóként hogy adóznál? A helyiség saját lenne vagy bérelnéd? Fő vagy mellék állás? Milyen árakkal dolgoznál? Hirdetést hogy oldanád meg?
Alapvetően nem mindegy, hogy férfi vagy nő vagy, kérdező. Férfiaknak nagyon-nagyon meg kell szenvedni az ügyfelekért. Férfi ritkán megy férfi masszőrhöz, nők meg azon okból, hogy bizalmatlanok egy férfi masszőrrel szemben.
Nőként ilyen jellegű problémád nincs, de ha a hirdetésedben 10x leírod, hogy nem foglalkozol erotikus masszázzsal, ilyen igénnyel ne is keressenek, 10-ből 8 férfi akkor is be fog próbálkozni nálad. Na, ezeket kell megtanulni kezelni, mert lehet, hogy udvariatlannak kell lenned olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!