Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő informatikusok...

Pályakezdő informatikusok mennyit keresnek?

Figyelt kérdés

Halihó!

Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi pénzre számíthat(ok) egy pályakezdő hálózati rendszergazdaként. Világos sok mindentől függ. És most ne az iskolás rendszergazdákat nézzük, mert ők a béka ülepe alatt keresnek, hanem gyárban valamilyen cégnél, szolgáltatónál stb.

2021. ápr. 28. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Földrajzilag hol? Melyik cégnél? Mi az, hogy gyárban, vagy valamilyen cégnél, szolgáltatónál? Mályi téglagyárban vagy az Audinál? Tigáznál vagy a Vodafone-nál?
2021. ápr. 28. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem sokat írtál. Ennyi alapján nettó 200 és 350 közt bárhol.
2021. ápr. 29. 01:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Mert lényegtelen hol. Budapest, Pécs, Győr, Dunaújváros, Veszprém. Pénz szempontjából lehet hogy valamit változik, de igazából számomra lényegtelen.

Most szakmai gyakorlaton vagyok egy internet szolgáltatónál Dunaújvárosban nettó 72-ért de hogy akár maradhatok gyak után is. De mennyit ér egy pályakezdő a piacon, mert erről Mo-on elég nehéz informálódni.

Hát ha a téglagyárba kell informatikus akkor arra is kíváncsi vagyok, hogy ott mennyit kap valaki, De az Audi is érdekel 😆.

Szóval nyilván nehéz körül írni mert nem tudom mit kell csinálni 🙃 úgy értem milyen feladatokat kell teljesíteni. Mert van egy csomó elméleti szarság amit megtaníttatnak az emberrel de a lényegi infó általában kimarad, és akkor kikerül valaki, és azt sem tudja hogy fiú vagy lány 😅.

De hogy mondjak valami lényegi információt. Ha mondjuk a szakmai gyakorlat helyemen maradnék egy ideig, akkor mennyi az az összeg ami alatt ne is gondolkodjak rajta 😆 mert annál csak jobbat találok.

2021. ápr. 29. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a feladatod most gyakornokként?

Egyébként Bp-n multinál nettó 300, ha CCNA-t tudod és folyékonyan beszélsz angolul.

2021. ápr. 29. 09:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Mikrotik routereket programozok fel, scripteket írok hozzájuk. Felügyelem a távoli asztali dolgokat, meg kijárkálok olyan helyekre ahol rendszergazdai dolgokat vállalt a cég.
2021. ápr. 29. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
350-500 bruttó között attól függően mennyire passzol a tudásod a pillanatnyi igényeikhez.
2021. ápr. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!