Mennyit keres egy átlag magyar havonta?nettóban
10: ne zavard össze holmi súlyozott átlag, meg hasonlókkal...
Egybittel csak annyira képes, hogy 1+5 átlaga 3.
:))))))
Amúgy a 9-ben leírtam a lényeget lölő vonatkozásában is... :))))
Magyarul: nem szerepel az alkalmazotti statisztikában. Tehát az ilyen egybites irigykedőknek fölösleges számolgatniuk.... :-D
12: bakker, nem érted az átlagkereset fogalmát...????
Bármennyi is az átlag, szükségszerűen sokan lesznek átlag alatt!
Olyan nincs, hogy a legszegényebbek is keressék meg az átlagot... :-DDD
Mert akkor NEM ANNYI az átlag.
Akkor meg mi értelme van hogy a rezsim ezzel hergeli a népet?
Hogy papíron már szinte Ausztria vagyunk, a valóságban meg Uganda.
14: uramisten, még azt sem tudjátok, hogy mire való az átlag....???
Akkor miért hergelitek magatokat????
Az átlag egy olyan mutatószám, amit statisztikai célokra használnak. Továbbmegyek: kötelező ilyen statisztikákat készíteni az EU számára is! Mégpedig ugyanolyan módszertan szerint, hogy a számok - EU-s szinten - összehasonlíthatóak legyenek!
Almát az almával, körtét a körtével.....
Csak a buta prolik rugóznak ezen, hogy de hát ha ennyi az átlag, ő miért nem keres meg annyit...
:-DDDDD
A KSH amugy frissen kiadta a median bert is:
A medianber havi brutto 314 ezer forint, azaz az emberek fele keres ennel kevesebbet, fele tobbet. (Es ebben mar benne vannak az 5 fosnel kisebb cegek is.)
Hat ennyit, 86 ezret torzit a lolo-felek (legyen az felugyelobizottsagi tag, allamtitkar, rektor, hasonlo) bere az atlagon.
17: rosszul értelmezed....
Mint az előbb írtam, az általatok démonizált lölő-félék NEM SZEREPELNEK a bérstatisztikákban.....
Látom mindenkit lázba hoz a fizetes kerdese mert eleg gyorsak voltatok
En emberek tapasztalataira vagyok kivancsi nem az adatokra de koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!