Hogyan tudnák uniós pénzeket lehívni magánszemély kisemberként a legegyszerübben?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 09:10
31/45 A kérdező kommentje:
de nekem nincsen ilyen irányúltságú végzettségem, mentoráció kell természetesen én sem azt mondtam hogy majd én lehívom a pénzeket. nyílván más hívja le nekem a pénzt, de ez a kérdés hogy hogyan jutok el a mentorhoz? vagy minden csak pesten van?Í
2021. ápr. 28. 12:38
32/45 anonim válasza:
Ha ezt se tudod megtalálni a neten, akkor kérj meg valakit, aki okosabb nálad! :-D
33/45 anonim válasza:
Szerintem hívd le a számítógépet, a számítógépről hívd le az internetet, az internetről hívd le a google-t a google-ről meg hívd le az információkat.
35/45 A kérdező kommentje:
startup valaki írta ezt volt az a szó amit kerestem. nekem is ijen startupos dolog érdekel
2021. ápr. 28. 13:04
37/45 anonim válasza:
36: osztom a véleményedet. :-D
38/45 A kérdező kommentje:
parancsolsz? gyere vidékre tanulj szerénységet, alázatot, tettrkészséget
2021. ápr. 28. 13:14
39/45 anonim válasza:
Várj, mindjárt lehívom magamnak a "zerénységet, alázatot, tettrkészséget". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!