Egy 46 éves, diplomás, nyelvtudással nem rendelkező nő kb. mennyi fizetést kaphat?
Elég sok mindentől függ: Milyen diploma, tapasztalat az adott szakterületen, referenciák...
De én úgy gondolom, a legtöbb diplomát igénylő munkakörben elvárás a nyelvtudás. Saccra bruttó 3-500 ezer, ennél pontosabbat nem tudunk mondani.
Válaszolnék még a kérdező kérdésére!
Mennyi fizetést kaphat pontosan egy 46 éves...?
Amennyibe megegyezik a munkáltatóval!
De tudom ez magas a kérdezőmnek és más embernek is, hogy felfogja! :D
Nem rólam szól a kérdés, az anyukám testvére elvesztette a munkáját. Kíváncsi voltam, azért kérdeztem. A munkájában nagyon jó, sokkal többet keres, az ottani embereknél, aki beszél más nyelvet is,mert egy nagyon jó munkaerő ezt pénzzel is megjutalmazták. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem csak ,,papíron okos”.
Én semelyik választ nem pontoztam le, az meg a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy rögtön ugrotok mindenre, aki nem ért veletek egyet.
Mondom, hogy az értelem....
Az első mondatban azt írod, hogy anyukád testvére elvesztette a munkáját.
Utána meg már azt írod, hogy sokkal többet KERES az ottani embereknél.
Döntsd már el, hogy most munkanélküli vagy sem?
Olyan sok hülyeséget beszéltek ti. Látszik, hogy iskolás gyerekek vagytok, vagy diploma nélküli irigykedő szaréletűek!
Sok mindentől függ, nem írtál konkrétumot, de sok év tapasztalattal és kompetenciával, az 500-600 abszolút reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!