Ezeknél a McKinsey pozícióknál mennyi lehet a reális nettó bérigény?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az alsó BA pozi mennyire junior szintű, de nem írják, hogy seniorokat keresnének.
2021. ápr. 19. 22:19
1/10 anonim válasza:
Melyik orszagban?
Netto berigenyhez meg tudni kene, hogy mennyit adozol, nem veletlenul szoktak bruttot megadni.
3/10 A kérdező kommentje:
Budapesten.
2021. ápr. 19. 23:06
4/10 anonim válasza:
Tudtommal Euróban fizetnek, de business analyst pozícióba nagyjából havi €3,000 bruttó körül lehet a fizetés.
5/10 A kérdező kommentje:
Az azért nem semmi. Biztos hatalmas a verseny egy pozicióért.
2021. ápr. 21. 17:17
6/10 anonim válasza:
Bruttó 3000 euró az nagyjából kezdő fizetés, partnerként ennek a dupláját is meg lehet keresni simán.
Hat körös kiválasztási folyamat van, szóval nem is a verseny a lényeg, hanem hogy elképesztően magas szintű elvárásoknak megfelelni.
7/10 anonim válasza:
Partnerként a dupláját? 😂 nagyon el vagy tájolva, inkább 5-10-szeresét
8/10 anonim válasza:
Úgy tűnik egyesek eléggé el vannak tévedve.
Ez nyilván UK, Pesten jó, ha ennek a felét megkapod.
9/10 anonim válasza:
A partnerek a McKinsey részvényesei, aki ismeri a céget, az tudja, hogy ez a szervezeti struktúrájának az érdekessége. Nincsenek más részvényesek, nincs a tőzsdén. Ezért a partnerek base salary felett kapnak egy halom pénzt a dealek után. És Magyarországon sem kér el sokkal kevesebb pénzt szerintem egy MOL-tól vagy OTP-től a McKinsey, mint egy Londoni banktól. Szóval nem a dupláját keresik meg egy pályakezdő business analyst-nak. Ők meg nem milliókat keresnek. Nyilván jobban fizet, mint egy nettó 250-300 ezres, átlagos gazdasági pályakezdő meló (többet is kell dolgozni), de nem milliókat, szóval ez a hülyeség nem tudom honnan jött, de többször olvastam már én is. Azért is gondolom ezt, mert sokan a külföldi egyetemük után hazajöttek az McKinsey-hez dolgozni, szóval vásárlóerőben legalábbis megkapják azt a fizut, mint kint.
10/10 anonim válasza:
Nem kérdeznek bérigényt. Ők megmondják mennyit fizetnek, nem fogsz alkudozni, hidd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!