Mennyi idősen ciki már mekiben dolgozni?
Figyelt kérdés
17 évesen még csak diákként lennék ott, de ha esetleg továbbra sem látok kilátást egy jobb karriere az életembe akkor maradnék.
Egyre többször jön rám, h fölöslegesen tanulom a szakmákat és most keresek olyat ami biztos megélhetést ad majd egyedülállóként. Lehetőleg most már kevés melóval. Szeretek tanulni, de csak azt vagyok hajlandó aminek haszna is van.
Szóval kérlek szánjatok meg pár tanácsal. 🙏
Grafikát és marketinget tanulok. Ebből lehet kihozni egy marketing és brending vállalkozást. De nem biztos, h élvezném. Meg azért kellenek ide alkalmazottak, mert sok területe van ennek.
2021. ápr. 19. 18:01
11/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki mekiben dolgozni? Én diplomával is beállnék mekibe, elmennék lidl-ben, wolt futárnak, ha most kirúgnának... Max közben keresnénk más állást, de addig is kell a pénz és nem szeretem csak a lábam lógatni. Tanulni meg itt is lehet! Dolgozni nem szégyen...
12/12 anonim válasza:
Nem ciki a meki, főleg hogy van előrelépési lehetőség is, szóval ha hajlandó vagy képezni magad és felelősséget vállalni emberekért, pénzért, akkor lehetsz pl műszakvezető, de akár magasabb pozíciók is megcélozhatóak, nem csak krumplisütésből áll ott az élet. A mekibe dolgoznak nyugdíjasok is, takarítanak, tálcát mosnak, de az, hogy valakinek 65+ évesen ott kell dolgoznia az nem az ő szégyene, hanem a rendszeré, hogy ez kell, hogy a nyugdíjból meg tudjon élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!