Mit jelent ez állásinterjú után, amikor felvettek, hogy a munkáltató "kontaktot kér", akivel tud beszélni?
Nem rég végeztem, pályakezdő vagyok és ma szóltak telefonon, hogy felvettek a pénteki interjúm után. Mondott egy ilyet a leendő főnököm a telefonba, hogy "adjak meg kontaktot" majd neki, akivel majd tud beszélni. Nem kérdeztem rá sajnos, hogy ez mi a fenét jelent. Kórházban tudom, hogy meg kell pl adni kontaktot amikor bekerülsz betegként, aki hozzátartozó szokott lenni, de itt ebben a kontextusban ez nem tudom mit jelent. Pályakezdő vagyok és ezt ő is tudja, tehát gondolom nem előző munkáltatóra gondolt. Vagy itt is rokonom nevét adjam, mint a kórházban? :D Tényleg nem tudok ez alatt mire gondolni, hogy "adjak kontaktot".
Nem hiszem hogy ez számít, de fogtechnikus leszek egy fogtechnikai laborban. De a dolognak nem hiszem, hogy köze van a szakmámhoz.
"Nem kérdeztem rá sajnos, hogy ez mi a fenét jelent"
Ha nem tudod, miert nem kerdeztel ra?
Most majd tippelsz egyet es adsz neki egy random kontaktot, vagy mi a terved?
Vagy majd az lesz, amire itt a legtobben tippelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!