Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Alacsony önbizalommal hogyan...

Alacsony önbizalommal hogyan szerezzek állást?

Figyelt kérdés
A legtöbb helyen elvárás, hogy az ember mosolygós és magabiztos legyen, de már hónapok óta nem találok munkát és ez nagyon elkeserít. Néhány interjúra behívtak, de végül mást választottak, a beadott jelentkezések nagy részére válaszra se méltatnak. Eleinte pozitív és bizakodó voltam, de kezd elfogyni minden lelkesedésem, és úgy érzem hogy sehova se kellek, nincs rám szükség, és nem érek semmit. Az a baj, hogy már állásinterjún is kezd érződni a bizonytalanságom, pedig igyekszem leplezni, még sosem voltam ilyen helyzetben és nem tudom mit tegyek.

2021. ápr. 17. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Psichologus, vagy igyal meg 2 felest interju elott hogy legyel kevesbe feszult
2021. ápr. 17. 13:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, ha nem kocsival kéne menni mindenhová :D
2021. ápr. 17. 13:19
 3/6 anonim válasza:
Betanított munkásként bárhol el tudsz helyezkedni. Oda nem kell önbizalom :)
2021. ápr. 17. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Megértelek, én is nagyon sokáig kerestem állást. Pont így voltam mint te.

Rátaláltam egy könyvre, ami sokat segíthet. A címe: Állásinterjú haladóknak. Sok jó tipp van benne, ha teheted szerezd be!

Másik dolog. Próbálj mielőbb jelentkezni az állásokra, mert sok helyen nézik a jelentkezési sorrendet. Legutóbbi helyen azt mondták nekem hogy csak az első 30 önéletrajzot nézik meg. Szóval nagyon nem mindegy mikor jelentkezel.

2021. ápr. 17. 16:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsokat! Pár nap és meglesz a könyv is, hátha... :)
2021. ápr. 17. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
1es! Hogy lehet ekkora fax tanácsot adni, hogy igyon meg egy felest? Persze akkor majd az alkohol szagát fogják érezni, annyi esélye sem lesz mint a nélkül lenne.
2021. ápr. 18. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!