Ön mennyi megtakarításssal rendelkezik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 10:40
11/24 anonim válasza:
"Ettől függetlenül mégsem vagyunk egy szegény ország úgy tűnik."
Ki mondta? Ja, hogy sírunk? Ez csak egy tanult reflex. :D
12/24 anonim válasza:
Pontosan. Magyarország nem egy szegény ország.
13/24 anonim válasza:
Kicsit zavaró ez a szavaás, eléggé káosz az egész :D
Amúgy mi számít megtakarításnak?
15/24 anonim válasza:
Nem irigykedésből írom, de ki zárt dolog hogy itt minden válaszolónak 10 meg 100 milliói legyenek meg takarítva. KAMU!!!
16/24 anonim válasza:
"Nem irigykedésből írom, de ki zárt dolog hogy itt minden válaszolónak 10 meg 100 milliói legyenek meg takarítva. KAMU!!"
Azért mert neked nincsen?
18/24 anonim válasza:
"Azért mert neked nincsen?"
Tényleg kamu, nekem sincs 10 misim, de persze azt jelöltem be. :D
19/24 anonim válasza:
Nem értem sokan itt mit hüledeznek, nekem teljesen átlag keresetem van, évi 4,5 millió a nettó bevételem és mégis félre tudtam tenni 5 év alatt 10 millió forintot úgy, hogy nem a szüleimmel élek, albérletet fizetek és 30 alatt vagyok...
20/24 anonim válasza:
#19 mivel táplálkozol, száraz kenyérrel? Az albèrleted meg egy odú?
Ugyanis leírásod alapján évi 2.5 millió, azaz havi 200 ezerből kell fizesd mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!