Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy találjam meg azt a...

Hogy találjam meg azt a munkát, ahol szívesen dolgonék? Elmenjek tanácsadóhoz, vagy próbáljak ki több különböző munkát?

Figyelt kérdés

Óvónőként végeztem de a kevés fizetés és rengeteg felelősség mellett nem csinálom, így 24 évesen egy multibál nyumtatok és iaratokat fűzök le.

Nem álmaim munkája de legalább jól keresek. A minap elgondolkoztam azon, hogy mit csináljak, mert nem szeretném ezt egész életembe csinálni, én azért ennél SOKKAL többre vagyok képes, viszont nem tudom, hogy mit csinálnék szívesen.

Ti hogy találtátok meg azt a munkát, amit szerettek csinálni?

2021. ápr. 16. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Már bocs de életképtelen vagy. Egy 15 éves gyerek is tudja mit akar csinálni felnőttként. Te meg 24 évesen sem tudod. Ne aggódj. Droidnak még jó leszel.
2021. ápr. 16. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kirpóbálhatsz több munkát, de vagy ugyanilyen nulla eszes munkát bíznak rád vagy elküldenek, mert nincs papírod.

Képezd át magad.

2021. ápr. 16. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem érdemes felkeresned egy tanácsadót, csináltatni egy személyiség tesztet, hasznos lehet.
2021. ápr. 16. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a mai napig sem tudom, 25 vagyok. Viszont így, hogy több munkahelyet kipróbáltam, tudom melyiket csinálom a legszívesebben. Szerintem próbálkozz, én olyanba szerettem bele amiről azt hittem, sosem csinálnám.

(Viszont az a munkahelyem a vírus miatt megszűnt még tavaly, szóval jelenleg csak a kakiban ülök, pedig végre egyszer találtam olyat ami tetszene is. 😅)

2021. ápr. 16. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Próbálj ki sok helyet.

Megismerd a magyar embereket, a magyar mentalitást, meg a magyar munkamorált.

Meglásd a valóságot és a különbséget a valóság és akközött ami csak papíron létezik az oktatási hivatalban.

Átlásd a lódításokat, vakításokat, nagy ígéreteket ami mögött legtöbbször nincs semmi.

A tanácsadókat hagyjad, mert csak a pénzedet vesztegeted.

2021. ápr. 16. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

"Képezd át magad."

Ja vízummal, meg nyelvtudással egy másik kontinensre :D

2021. ápr. 16. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
25 évesen is menni akartam innen, most 39 éves vagyok és bánom, hogy még mindíg itt vagyok, mostmár nincs hová menni fostos európából...
2021. ápr. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!