Ha a Profession. hu-n keresztül jelentkezek egy allasra eleg ha csak önéletrajzot csatolok fel? Motivációs levél is kell?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 05:12
1/10 anonim válasza:
Ha az álláshirdetésnél motivációs levelet is kérnek, akkor igen, az is kell.
2/10 anonim válasza:
15 éve nem írtam egyetlen szar motivációs levelet, oda se ahová kértek.... és mégis van munkám
4/10 anonim válasza:
Alul a jelentkezésnél írják, hogy mi a jelentkezés módja, oda szokták írni, ha kérnek.
5/10 anonim válasza:
Ahova ilyen kreténséget kérnek az már élből felejtős.
6/10 anonim válasza:
Nyilván neked a sóderlapátolós melódhoz semmi nem kell, de nekem volt olyan munkahelyem, ahol fél év volt a felvételi eljárás. Vannak ám más szintek is, mint a malterhordás.
7/10 anonim válasza:
A felvételi eljárás más téma, bár nem hiszem, hogy neked a krumplisütéshez ilyenen részt kellett venned okostojás :-D
8/10 anonim válasza:
“ de nekem volt olyan munkahelyem, ahol fél év volt a felvételi eljárás”
legutóbb kaptam egy bruttó 1M/hó ajánlatot, ahol azért utasítottam vissza, mert meg voltak lepődve, hogy a 3 hónapos felvételi eljárásuk végén a kezdési időpontom is más lett volna, mint amit a 3 hónap elején mondtam .... meg azon is meglepődtek, hogy nem vagyok hajlandó másnapra döntést hozni
9/10 anonim válasza:
Nekem 100 milliós volt amit visszautasítottam, mert két napot kellett volna várni.
10/10 anonim válasza:
nem kötelező a motivációs levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!