Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keress egy kezdő...

Mennyit keress egy kezdő rendőr járőr? (2021)

Figyelt kérdés

Olvastam róla hogy vannak pótlékok azok pontosan milyen pótlékok és mennyit dobnak a fizetésen?

Választ előre köszönöm.

2021. ápr. 12. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Örülhetsz, ha nettó 160e-et megkapod. ennyit röhögve megkeresel kevesebb felelősséggel is. Persze vállalhatod, aztán mehetsz sírni órabérben a zsaruellátó nevű csoportba.
2021. ápr. 13. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Egyik unokatesóm most kezdett, 230-at kap. Ne kérdezd hogy, nemtudom, csak ennyit kérdeztem
2021. ápr. 13. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Én 2019-ben leszereltem 8 év után, mert már akkor egy kalp szar volt a rendőri fizetés. Ahogy mondják volt kolegáim, azóta se sokat emeltek rajta, pár ezer forint évente. Ne menj a rendőrséghez!
2021. ápr. 13. 23:30
 4/7 anonim válasza:
30%
Mondjuk csak azért, hogy autókázgatnak és ha valakit kiszemelnek maguknak, azt megbüntetik azért is, hogy levegőt vesz, ahhoz képest jó az a fizu :D
2021. ápr. 20. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk a határa a migránsválság miatt nem mentem volna, mert nincs elég ember. Meg kitudja, kinek a zsebébe vagy a holmiaiba nem nyúltam volna. Hátha ott egy tű, amit használtak. Vagy stresszelni véletlen túl kapás miatt, mert olyan csoda van előttem éppen.
2021. ápr. 24. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos egy kezdő rendőr a toborzó plakátok tanúsága szerint br. 258 000 Huf-ot keres de ugye ebből le kell vonni a br. 16 666 Huf cafeteriát. Nagyjából nettó 156 ezer forint körül van az alapilletmény. Van még hivatásos pótlék, ez is pár ezer forint. Aztán ott van az éjszakai, a készenléti, kiemelt készenléti pótlék (munkakör függő, hogy ki melyiket kapja). Plusz még a nyelvvizsgapótlék annak szintjétől függően. Kezdőként 90%-os hivatásos pótlékkal, mondjuk egy B2-es angol nyelvvizsgával, éjszakai pótlékkal ha szerencséd van kapsz olyan 170-180 ezer forint között.
2021. szept. 30. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Jo fos :/
2021. okt. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!