Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A jelenlegi plasma, plazma...

Benyovszky Oszkár kérdése:

A jelenlegi plasma, plazma szolgáltatók közül melyik fizet jobban?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 20:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%

Korlátozni kéne, hogy ki hány alkalommal adhat, mert ez így kizsákmányolás, és mivel emberi eredetű így jogilag igenis szervnek, szövetnek minősül függetlenül attól, hogy alakos elemet nem tartalmaz.

Vért eleve max 5ször lehet adni évente,plazmát kis túlzással 2 hetente pedig az ténylegesen káros és szervezetnek nehéz regenárólodni.

2021. ápr. 12. 09:02
 12/24 A kérdező kommentje:

Mikor eleinte voltam, akkor még az ott dolgozók is adtak plazmát.

Az orvosokat nem láttam adni eddig még.

2021. ápr. 12. 11:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem csak rászorulók járnak, járnak oda átlagfizetésből élők is.
2021. ápr. 12. 11:54
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha a fél veséért is fizetnének (legálisan), a fél ország ott állna sorba.
2021. ápr. 12. 12:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

“ Korlátozni kéne, hogy ki hány alkalommal adhat”

Korlátozva van, évi 45 alkalom

2021. ápr. 12. 12:11
 16/24 anonim ***** válasza:
3%

Évi 3-nál többet nem szabadna.

Egy orvos sem ad plazmát mert tisztában vannak vele hogy mennyire pusztitó egészségre.

Több kutatás alapjan az adast követö hónapban hetekben többszörösére nőtt az infarktus és megbetegedés esélye,szó szerint az egészségét adja el aki plazmát ad.

Közben pedig kormányközeli vállalkozóknak keres milliárdokat,szó szerint még a vérüket is hagyják kiszivni egyesek.

Orbán még korlátozta is az adható összeget és csak Fideszeses nyithatot plazmaszivodár

2021. ápr. 12. 12:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem alatt 3 évig jártam folyamatosan plazmát adni. Volt, hogy hetente 2x. Ősszel és tavasszal. Jól jött a pénz és a kaja amit adtak, plusz közben tudtam tanulni. Nekem semmi bajom nem lett tőle. Vérképem is jó volt végig és azóta is. Most már nem mennék ilyen gyakran, de már nem is szorulok rá. Akkoriban adtak pénzt, kaját + cinema city mozijegyet. Egy rossz oldala volt. Ahol beszurták azt a nagy tűt sokáig ott maradt a helye. Voltam kellemetlen helyzetben mert volt aki azt gondolta, hogy lövöm magam.
2021. ápr. 12. 13:09
 18/24 anonim ***** válasza:
65%

Szerintetek a magyar beteg, aki plazmakezelésre szorul, honnan kapja a plazmát? Vagy az ebből készült életmentő gyógyszert?

A legdurvább ilyen betegség a vérzékenység, igaz, ritkának számít, de közel 3000 magyar honfitársunk szenved ebben. Ha nem lenne magyar plazmaadó, ők meghalnának kezelés nélkül.

2021. ápr. 12. 13:34
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
Ahová én járok, ott egy idősebb úr mondta, hogy akkor jött a 250. plazmaadására (az több, mint 5 év)
2021. ápr. 12. 13:44
 20/24 anonim válasza:
89%

Tegnap volt a 180. plazmaadásom, tökéletes az egészségem, vérképet is nézettem, olyan helyen,ahol tutira jól elemzik.

Segítek másokon és szép összeget gyűjtöttem össze.

Emberileg is szeretem , hogy beszélgethetek emberekkel a plazmaközpontokban.

Pedig 57 éves vagyok.

2021. ápr. 18. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!