A jelenlegi plasma, plazma szolgáltatók közül melyik fizet jobban?
Korlátozni kéne, hogy ki hány alkalommal adhat, mert ez így kizsákmányolás, és mivel emberi eredetű így jogilag igenis szervnek, szövetnek minősül függetlenül attól, hogy alakos elemet nem tartalmaz.
Vért eleve max 5ször lehet adni évente,plazmát kis túlzással 2 hetente pedig az ténylegesen káros és szervezetnek nehéz regenárólodni.
Mikor eleinte voltam, akkor még az ott dolgozók is adtak plazmát.
Az orvosokat nem láttam adni eddig még.
“ Korlátozni kéne, hogy ki hány alkalommal adhat”
Korlátozva van, évi 45 alkalom
Évi 3-nál többet nem szabadna.
Egy orvos sem ad plazmát mert tisztában vannak vele hogy mennyire pusztitó egészségre.
Több kutatás alapjan az adast követö hónapban hetekben többszörösére nőtt az infarktus és megbetegedés esélye,szó szerint az egészségét adja el aki plazmát ad.
Közben pedig kormányközeli vállalkozóknak keres milliárdokat,szó szerint még a vérüket is hagyják kiszivni egyesek.
Orbán még korlátozta is az adható összeget és csak Fideszeses nyithatot plazmaszivodár
Szerintetek a magyar beteg, aki plazmakezelésre szorul, honnan kapja a plazmát? Vagy az ebből készült életmentő gyógyszert?
A legdurvább ilyen betegség a vérzékenység, igaz, ritkának számít, de közel 3000 magyar honfitársunk szenved ebben. Ha nem lenne magyar plazmaadó, ők meghalnának kezelés nélkül.
Tegnap volt a 180. plazmaadásom, tökéletes az egészségem, vérképet is nézettem, olyan helyen,ahol tutira jól elemzik.
Segítek másokon és szép összeget gyűjtöttem össze.
Emberileg is szeretem , hogy beszélgethetek emberekkel a plazmaközpontokban.
Pedig 57 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!