Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vagyonőrként mennyire éri meg...

Vagyonőrként mennyire éri meg mostanság telephelyen melózni, őrzés/járőrszolgálat 24/48? (fizetés, körülmények)

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó telephelyek és vannak rosszabbak is, van alvós hely és nem alvós, ki kell fogni a kényelmeset. Budapesten 800-1200 forintos nettó órabérrel számolhatsz, ez is helyfüggő.
2021. ápr. 10. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyenek igaza van, viszont most szinte lehetetlenség jó helyet találni, mert mind be van töltve, onnan meg kihalásos alapon működik a dolog.
2021. ápr. 10. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Csak is akkor menjél vagyonőrnek ha már nincsen más lehetőséged!!!

A vagyonőröket a munkáltató úgy veri át ahogyan már nem szégyenli.

Szabadságot, táppénzt, pótlékokat nem fizetnek ki. A bejelentés is problémás sok helyen. 24/48 jobb helyeken tudsz aludni 5-6 órát talán többet is.

Telephelyőrzés 700-1000 közötti nettó béred van.

Járőrözés 800-1300 közötti nettó béred van.

Persze ezek az összegek nagyban függnek attól mit is kell pontosan csinálnod és hogy az ország melyik részén.

Vannak helyek ahol tényleg ki fizetnek mindent ami jár, de az olyan ritka mint égen a fehér holló.

10 cégből 8-nál bajjok vannak. Sajnos ország szerte ez van.

4 évig csináltam elég volt.

2021. ápr. 12. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

"4 évig csináltam elég volt."

Én 14 évig csináltam, amikor megelégeltem. Másodállásnak jó, de fő állásnak csakis akkor, ha tényleg nincs más lehetőség. #1-es voltam.

2021. ápr. 12. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es

Szerinted én mit írtam?!

Én csak részletesebben.

2021. ápr. 12. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!