Most hülyének nézett a HR-es csaj?
30 éves vagyok és targoncásként dolgoztam egy cégnél ahol csomagokat kellett raklapra pakolgatni, a fizetés nagyon kevés volt ezért felmondtam kb 2 hete.
Múlt hét hétfőn voltam állásinterjún egy cégnél ahol tojástálcákat kell rakodni targoncával, rendes volt a HR-es csaj, mondta hogy felhívja nekem az üzemi orvost, mert ezaz eljárás mivel az orvos Covid ellen is olt embereket és időpont kell nekem az alkalmasságira. Pénteken délbe mentem is, sőt még aznap vissza akartam menni a céghez ezért felhívtam őket. Egy másik nő vette fel és közölte hogy most nincs náluk felvétel mert a héten már felvettek 10 embert majd hívnak ha lesz üresedés de az alkalmassági papíromat vigyem be.
Ezt megteheti a cég?
Miből derült ki hogy felvették?
#4: Jól rátapintott a lényegre.
Hétfőn meg értetlenkedik az eredeti HR-es, hogy miért nem jelentél meg az első munkanap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!