Felmondtam a munkahelyemen március 31 el. Az alapbérem meg kaptam. De a bónuszt azt nem. Tudok valamit tenni, hogy megkapjam? A bónuszt hó közepe fele szokták kifizetni, de mivel én felmondtam, akkor kellett volna megkapnom mint az alapbérem.
Figyelt kérdés
Ismerösöm szerint ne is számitsak rá, de ugyanugy meg dolgoztam és kidolgoztam a belem érte mint eddig. Nem dolgoztam rosszabbul az utolsó munkanapjaimon sem. Még nem hivtam fel a melóhelyet várok még 15 ig. De ha nem fogom megkapni, akkor hova lehet ezzel fordulni?2021. ápr. 10. 11:19
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást. Jelzem, hogy megkaptam:D
2021. ápr. 12. 16:28
22/22 anonim válasza:
Így a korrekt, úgy tűnik sokan azt hiszik a bónuszt azt kvázi előre kapod motiváció gyanánt, nem pedig valami extra teljesítményért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!