Prímás Lancelot kérdése:
Leérettségizve (egyetem mellett) ki mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Diákmunkázik ilyenkor az ember vagy nem?
(no lehet a karrier rossz választás volt ide..de a fizetés még valahogy stimmel is)
2010. aug. 21. 00:33
1/6 anonim válasza:
Október 30-ig érvényes a diák, ha nem tanul tovább az ember, addig lehet diákmunkázni, utána rendes, bejelentett munkahelyen.
Amúgy meg nem értem konkrétan mit akarsz megtudni.
2/6 A kérdező kommentje:
arra lettem volna kíváncsi, hogy egyetem mellett mit dolgoznak a hallgatók. (ha dolgoznak..)
2010. aug. 21. 03:49
3/6 anonim válasza:
"Egyetemista kedvező áron, matematika korrepetálást vállal, főleg alsó tagozatos gyerekek részére."
Valaki ilyen cédulákat ragasztgatott ki az utcánkban sok helyre. Az összes letéphető telefonszám eltünt róla pár óra alatt.
Nem tudom te hol élsz, de arrafelé sem lehetnek sokkal okosabbak a kisdiákok.
A matematika bármely más tantárggyal helyettesithető, ha az jobban érdekel.
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon jó ötlet, köszönöm!
2010. aug. 21. 10:43
5/6 anonim válasza:
Én ilyen irodati szaladj ide, szaladj oda típusú munkákat. Felvettek valamilyen munkakörbe, de az csak a papír, az a lényeg, hogy kéznél legyek, ha bármit kell valakinek segíteni. Szívesen csinálom és szerencsére elég jól fizet :)
6/6 anonim válasza:
Amikor egyetemre jártam egy Alapítvány adminisztrációját intéztem + pályázatokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!