Mennyi az aktuális(2021) fizetés a Mercedes gyárban?
Elsősorban a karosszéria üzemben szeretnék elhelyezkedni, de általánosságban a gyári "egyszerű" dolgozók fizetése érdekelne.
Illetve, esetleg valaki tud-e arról, hogy C1 angol ér-e ott valamit?
Nem dolgoztam ott, nem ismerem a helyet, ismerősöm sincs.
#31-nek: Sok pályakezdő, végzettség nélküli ember van az országban, nem értem miért hiszed, hogy bármelyik cégnek is kapkodni kellene utánad. Tanulj valami szakmát, menj el szakmai gyakorlatra és majd utána esetleg remélheted, hogy felvesznek valami komolyabb helyre.
Ahhoz hogy tanulj, ha nincs elég pontod, pénz kell. Ha nem akarsz egy életre eladósodni, nem veszel fel diákhitelt. Ha anyád nem tudja fizetni, VAGY NINCS MUNKÁD, akkor bizony KELL az a diákhitel.
"Tanulj valami szakmát" mióta megritkították az OKJket tudodnte, milyen árakon vannak azok a képzések? Plusz persze a vizsgadíj, ami a legkevesebb az egészben...
Magyarorszagon ket szakma ingyen van. Ha nincs melod,akkor elvileg be vagy jelentve munkanelkulikent. Ha be vagy jelentve,jelentkezz kepzesekre. Mellesleg volt olyan kollega a Merciben a soron,aki a sajat nevet nem tudta leirni(mert nem tudott irni!),de a munkajat megcsinalta mert ilyen satu egyszerure vannak butitva a sori melok. Cserebe van a porges es a monoton melo,ho elejen meg a cca. 300 netto +cafeteria.
Visszaterve a tanulasra: amig a kifogasokat es nem a megoldasokat keresed,nem is lesz egyrol a kettore. Masreszrol Merciben mindenki darab darab szoval batran bombazhatod kethavonta az oneletrajzod,mert abban biztos lehetsz hogy kesobb nem fognak keresni mert a hozzad hasonlo nincs vegzettsegem,nem ertek semmihez emberkekbol RENGETEG van. Ne add fel, legyel pofatlan es kozben probald magad kepezni.
Hiába vagy bejelemtve munkanélküliként, ha előtte még nem dolgoztál nem kapsz semmit. 2 Haverom meg én majd egy évig voltunk ott és sose találtak semmit.
Egyébiránt: bszd meg magad ezzel az "amíg a kifogást keresed" dumával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!