Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy burkoló?

Mennyit keres egy burkoló?

Figyelt kérdés
Mennyit keres egy burkoló alkalmazottként és vállalkozóként? (Pest megye, de máshonnan is érdekel!)

2021. ápr. 5. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt el felejtetted hozzá írni ,hogy hetente :)

2021. máj. 8. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Páran szeretnek, egy kis túlzással, a gyakorin a szakik bérével dobálózni. Mérnök vagyok az építőiparban. Aki nem alkoholista és van pár év gyakorlata az már szinte mind csak katás kisvállalkozó és még az újak is csurig vannak mert annyi meló van. Szeretnék annyit keresni mint amennyit ők haza visznek, pedig mérnök vagyok. Legutóbb beszéltem egy kőművessel, hogy miért nem inkább a határ túloldalán alkalmazott kétezer euróért. Válasza : dolgozzon ott az aki csak 600 ezret akar keresni. Nagyon komoly pénzeket lehetett az elmúlt pár évben leakasztani mivel berobbant a kereslet de nem volt rá ember. Volt olyan év amikor a munkadijak sztem közel duplázódtak. Egy Kőműves, burkoló , bádogos vagy akármilyen más szakember jelenleg simán versenyezhet akárki fizetésével itthon. Ez a helyzet.
2021. máj. 24. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Ezért írtam is

Mert olvastam 2016!?-os hozzá szólások az, ilyen 6-9000 Ft/négyzetméter árról, hogy írják meg hova kell menni és én felrakom a csempét 1500 Ft/nm. áron. Számlával! Ha kell fényképet is küldök hogy milyen munkát végzek. Ez nem hirdetés, de nem lenne pofám napi 15000-nél többet elkérni. Az meg csak 10 négyzetméter. Annyit egy óra alatt felrakom. Még ha minden csempét/járólapot vágni is kell. De az is durva hogy egy matektanár szinte éhezik én meg ismerek olyan burkoló kollégát aki nem tudta kiszámolni hány négyzetmétert rakott fel mert volt több nem derékszögű sarok/törés is. Végül az észlénynek segített a megrendelő. Mondta hány négyzetméter járólapot vett a maradékot ki rakták a földre és azt vonták ki az összesből 😀😀. Ha nincs ez a trükk emberünk talán még mindig ott ülne a 100 ezres napi díjával és számolna méregetne hogy akkor mennyi is az annyi. 😄😄😄 Nevetek de valójában sírni kéne. Egy matek vagy fizika tanár papír meg számológép nélkül ki számoknál és akkor keresnek egy hónapban bruttó 200 körül

2021. máj. 24. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
amennyit nem szégyelnek sok milliókat
2021. nov. 10. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!