Mennyit keres egy burkoló?
Azt el felejtetted hozzá írni ,hogy hetente :)
Ezért írtam is
Mert olvastam 2016!?-os hozzá szólások az, ilyen 6-9000 Ft/négyzetméter árról, hogy írják meg hova kell menni és én felrakom a csempét 1500 Ft/nm. áron. Számlával! Ha kell fényképet is küldök hogy milyen munkát végzek. Ez nem hirdetés, de nem lenne pofám napi 15000-nél többet elkérni. Az meg csak 10 négyzetméter. Annyit egy óra alatt felrakom. Még ha minden csempét/járólapot vágni is kell. De az is durva hogy egy matektanár szinte éhezik én meg ismerek olyan burkoló kollégát aki nem tudta kiszámolni hány négyzetmétert rakott fel mert volt több nem derékszögű sarok/törés is. Végül az észlénynek segített a megrendelő. Mondta hány négyzetméter járólapot vett a maradékot ki rakták a földre és azt vonták ki az összesből 😀😀. Ha nincs ez a trükk emberünk talán még mindig ott ülne a 100 ezres napi díjával és számolna méregetne hogy akkor mennyi is az annyi. 😄😄😄 Nevetek de valójában sírni kéne. Egy matek vagy fizika tanár papír meg számológép nélkül ki számoknál és akkor keresnek egy hónapban bruttó 200 körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!