Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen egy mosogatoi állás...

Milyen egy mosogatoi állás Ausztriába vagy Svájcba?

Figyelt kérdés

Nekem tervbe van kimenni dolgozni szállodába mosogatónak(szeretek is mosogatni) nyilván gondolom ott porgosebben kell és nem lesz könnyű de nehéz se

Munkas szállon lennék

Nagyon szeretnék olyat kifogni ahol egyedül lehetek saját Fürdőszobával stb.. Hallottam rém sztorikat hogy 5 v 10 emberrel vagy 1 szobába stb..

Egyébkent 20 éves csaj vagyok és nagyon sürgősen kellene elhekyezkedjek sajnos itthon Magyarországon nem jártam szerencsével mivel több helyre is jelentkeztem de nem hívtak vissza..

Azt nem értem meg h elvileg zarva vannak a hotelek németeknél de azért par napja kötettel hirdetésbe h keresnek szállodába... Valaki valami infó Kérem?

2021. ápr. 2. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
-ba, -be, -ban, -ben...
2021. ápr. 2. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
_staropramen, itt vagy? Te éltél kint Bécsben mosogatóként, válaszolj már ennek a kérdezőnek.
2021. ápr. 2. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyelvtudas lemaradt , nemet nelkul egyedul svajcba sok sikert az ugyek intezesehez . Keves helyen beszelnek angolul.

Amugy meg svajcba mosogatokent, nokent, nem is fognak alkalmazni hotelekbe.

2021. ápr. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!