Hány évesen kerestetek először nettó 500 ezer forintot meghaladó összeget 1 hónapban és milyen területen?
Figyelt kérdés
Vidék / Budapest?2021. ápr. 1. 17:59
13/39 anonim válasza:
19 éves voltam, vállalkozás akkor még informatika területén.
16/39 anonim válasza:
2018-ban, az első főállású havi fizetésemmel, 24 vagy 25 évesen, szoftverfejlesztőként. (Mondjuk 2 diplomával és előtte már kb 3 évet dolgoztam ott egyetem mellett "diákmunkásként".)
17/39 anonim válasza:
Építészként (itt is rengeteg a gyakornoki és egyetemi idő, mint az ügyvédeknél), kb 30 évesen, kb 250 nettó főállás + 250 maszekból, a hónap kb minden éjszakáján.
Mostmár jobb a helyzet, ezt az összeget főállás + kb 1 hét éjszakázással érem el. 34 vagyok.
18/39 anonim válasza:
közgazdász, 23 évesen. most 27 évesen majdnem a triplája
19/39 anonim válasza:
#13: szerintem egyedül a 12 éves tűnik kamunak (bár még az is igaz lehet - nyilván feketén dolgozva)... szerinted ki kamuzik még?
20/39 anonim válasza:
Én már 6 évesen, zseninek születtem, hiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!