Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy friss diplomás mérnök...

Egy friss diplomás mérnök 2021ben mennyit kereshet belföldön?

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

#8 ez eleg hulladeknak tunik, IT reszt neztem meg, ott lead developer pozinal vannak olyan maximum fizetesek, amit a komolyabb cegek sima senior deveknek adnak.

Gondolom azert, mert csak azoknak a cegeknek az adatait tartalmazza, akik a Hays-en keresztul toboroznak.

2021. márc. 30. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
11-es, ez így van, nyilván ahol kizárólagosan saját HR-essel megy a kiválasztási folyamat (Google, Wise, Itron stb.stb.) ott ezeknél jóval nagyobb fizetések is előfordul(hat)nak
2021. márc. 30. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Tudom, hogy azt írtad előfordulHATnak (bár néhány kiugró fizetés szó szerint bármelyik tucatmultinál előfordulhat), de érdekelne, hogy a Wise mennyire személyes tapasztalat.

Azért kérdem, mert egyébként újra és újra bedobja valaki ezt a céget itt a gyakorin, amikor nagy pénzekről van szó, de én nem dobtam el magam a fizetési sávjaiktól, amikor pár hónapja nofluffjobs.com-on hirdettek lead java developer állást 1.4M és senior java dev állást 1.2M felső korláttal, ha jól emlékszem. A prohardver jövedelem topicjában is lehúzták pár hónapja pont a fizetés miatt.

2021. márc. 30. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
#13 nekem szemelyes tapasztalat veluk senior 1.6-1.8M bersav 2 evvel ezelottrol. Nem hiszem, hogy lefele ment volna azota, plane, hogy most terveznek IPO-t.
2021. márc. 30. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
10%
2M simán megvan seniorként, ezt személyesen tudom
2021. márc. 30. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Kint volt hónapokig a senior full stack java developer pozihoz rakva a karrier oldalukon (még egyébként a legtöbb pozícióhoz a fizetés) [link] hogy 4350 euró bruttó a sáv teteje - Budapesten!. Az jelenleg 1.6 millió bruttó. Az 1.4-es lead dev az biztosan nem stimmel.
2021. márc. 30. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:
46%
Nettó 4-500k HUF
2021. ápr. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!