Egy friss diplomás mérnök 2021ben mennyit kereshet belföldön?
#8 ez eleg hulladeknak tunik, IT reszt neztem meg, ott lead developer pozinal vannak olyan maximum fizetesek, amit a komolyabb cegek sima senior deveknek adnak.
Gondolom azert, mert csak azoknak a cegeknek az adatait tartalmazza, akik a Hays-en keresztul toboroznak.
Tudom, hogy azt írtad előfordulHATnak (bár néhány kiugró fizetés szó szerint bármelyik tucatmultinál előfordulhat), de érdekelne, hogy a Wise mennyire személyes tapasztalat.
Azért kérdem, mert egyébként újra és újra bedobja valaki ezt a céget itt a gyakorin, amikor nagy pénzekről van szó, de én nem dobtam el magam a fizetési sávjaiktól, amikor pár hónapja nofluffjobs.com-on hirdettek lead java developer állást 1.4M és senior java dev állást 1.2M felső korláttal, ha jól emlékszem. A prohardver jövedelem topicjában is lehúzták pár hónapja pont a fizetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!