Boschban átlagosan mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Sziasztok -nyáron már úgy néz ki elkell mennem dolgozni
Hatvanba szeretnék a Boschba
Az lenne a kérdésem hogy átlagban mennyit keres az ember ezzel, úgy ha soron van tehát sima dolgozó? Van akinek van személyes tapasztalata a fizetést illetően?
Köszönöm
2021. márc. 24. 09:17
1/11 anonim 

válasza:

Ertem en hogy sima dolgozo de hol? Gyarba hr osztalyon fejlesztokent konyvelokent...?
2/11 A kérdező kommentje:
Gyárban a soron
2021. márc. 24. 09:25
3/11 A kérdező kommentje:
Sor alatt a monoton munkát ertem 12 órában....
2021. márc. 24. 09:26
4/11 anonim 

válasza:

Hupsz. Egy haverom Budapesten a Boschnál dolgozik, de programozóként és úgy nettó 550 ezret keres huszonévesen.
5/11 anonim 

válasza:

#1: Írta, hogy a soron.
Hatvanban sajnos nem tudom. A miskolci Bosch-sal képben vagyok. De szerintem Hatvanban magasabb a fizetés.
6/11 anonim 

válasza:

5. Jó, de amikor még nem nyitottad meg a kérdést, csak a címsort olvastad, arra is asszociálsz már valamiről, mielőtt elolvastad volna a leírást.
7/11 anonim 

válasza:

Az nem a kérdező hibája, hogy te mire asszociálsz. El kell olvasni és utána kell írni.
8/11 anonim 

válasza:

ismerősöm állítólag 300at fog kapni
10/11 A kérdező kommentje:
A 300 gondolom tulorakkal jott ossze
2021. márc. 24. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!